Mikä sai sitten monipuolisen pankkiuran tehneen Einen siirtymään OP-Kiinteistökeskukseen?

– Olen saanut tehdä monia finanssi- ja kiinteistöalan tehtäviä. On hienoa päästä hyödyntämään viimeisen 12 vuoden pankkikokemusta omassa konsernissa nyt kiinteistövälityksen puolella, Eine pohtii.

– Meillä halutaan palvella asiakkaita suurella sydämellä kaikissa asunnon ostoon, myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä tilanteissa. Kaikkien, varsinkin nuorten ensiasunnon ostajien, kannattaa hyödyntää välittäjän kokemusta ja ammattitaitoa. Ammattilaisen tehtävä on tehdä turvallisesti unelmista totta. Meiltä asiakas saa kokonaisvaltaisen paketin sisältäen kiinteistövälitys-, pankki- ja vakuutuspalvelut , Eine Kuisma-Saario korostaa.

ASUNTOKAUPPA SÄHKÖISTYY

– Kiinteistökauppoja voi jo nyt tehdä Maanmittauslaitoksen sähköisen järjestelmän avulla. Uskon sähköisen kaupankäynnin lyövän laajasti läpi, kun vanhat asunto-osakeyhtiöt lähivuosina muuttavat osakeluettelot uuteen osakehuoneistorekisteriin, kertoo Eine Kuisma-Saario. Tämän vuoden alusta kaikki uudet asunto-osakeyhtiöt perustetaan jo sähköisesti ja perinteisiä osakekirjoja ei enää paineta. Vanhojen yhtiöiden osalta osakeluettelot voidaan siirtää toukokuun alusta alkaen sähköiseen järjestelmään. Aikaa muutokselle on vuoden 2022 loppuun asti. Kaupat voidaan viimeistellä yhdessä kiinteistövälittäjän kanssa vaikka kotisohvalla tai keittiön pöydän ääressä, kuulostaa mukavalta vai mitä?

Luomme asiakkaille läpinäkyvyyttä työstämme ja saamme kevään aikana käyttöömme uuden palvelun, jolla asuntoa myyvä asiakas voi seurata esimerkiksi myyntikiinnostusta. Lisätietoja kerromme tarkemmin kevään aikana.

KESÄ TUO MÖKKIASIAKKAAT

Eine on pitkään työskennellyt Etelä-Hämeen alueella. Hän, jos kuka tietää, mikä on varma kevään merkki: - No tietysti uudet ja vanhat mökkiasiakkaat! Toimialueellamme, on paljon kesäasuntoja. Kun kevätaurinko sulattaa hanget, on paras aika laittaa oma kesäpaikka myyntiin tai ostaa itselle ihana mansikkapaikka, jossa pääsee rentoutumaan kesäloman koittaessa. Me olemme valmiina auttamaan sinua, olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa kesä-asuntoa, joten tervetuloa välittäjien juttusille!