Radansuun retkikohde sijaitsee Iitin kunnassa, noin 20 kilometrin päässä Kouvolan kaupungista. Alue on suosittu retkeilykohde, joka tarjoaa upeita maisemia, historiallisia nähtävyyksiä ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Radansuun alueen historia juontaa juurensa aina 1800-luvulle asti, jolloin paikalla sijaitsi vanha riihi ja myöhemmin saha. Alueen läpi kulkee myös vanha opastusreitti, joka on ollut käytössä jo vuosisatoja sitten.

Nykyään Radansuun retkikohde on suosittu retkeilykohde, joka houkuttelee kävijöitä ympäri vuoden. Reitti on selkeästi merkitty, ja reitin varrelta löytyy paljon nähtävää, kuten idyllinen kyläkauppa, rantamaisemia, lemmenkukkula sekä pitkospuut. Alueella on useita merkittyjä patikointireittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen upeaan luontoon. Retkeilijöitä hemmotellaan myös upeilla näköaloilla ja lukuisilla levähdyspaikoilla, joista voi ihailla ympäröivää kaunista metsämaisemaa. 

Hyvä Häme! kutsuu liikkumaan Radansuuhun Iittiin

OP Häme järjestää Hyvä Häme! -hyväntekeväisyyskampanjan luontoliikuntatapahtuman Radansuussa lauantaina 15.6.2024 klo 11–14. Ohjattuja luontoretkiä järjestetään klo 11 ja klo 13. Luontoretken ohjaavat Wellbeing Superstarin luontoliikkumisen ammattilaiset. Voit lähteä kävelemään myös oman lenkin, omaan tahtiisi. Wellbeing Superstarin luontoliikunta ammattilaiset Sanna Sten ja Tiina Ven, ovat mukana Radansuussa liikuttamassa osallistujia. Tapahtumiin tullessasi voit osallistua myös kotimaisen, sähköavuisteisen Jopo polkupyörän arvontaan. Lisäksi sadalle ensimmäiselle juoma mukaan lenkille!

Luontoliikuntatapahtuma Radansuussa starttaa osoitteesta:

Lähtö Pohjanmäen venerannasta OP:n infoteltalta:

Pohjanmäentie 52, RADANSUU

Lue lisää Hyvä Häme! -hyväntekeväisyyskampanjasta: Hyvä Häme! | OP