Lahti Basketballin runkopelaaja, joukkueen kantava voima ja OP Hämeen kummipelaaja Arttu Saarijärvi, kertoo juuri ennen juhannusta sopimusuutisia: ”Itse olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta ja on mahtava saada uusia vahvistuksia jengiin. Toivotetaan Avery Sullivan tervetulleeksi Lahteen! Welcome to Lahti Avery, let's get ready!”

Avery Sullivan on pelannut Saksan Pro B-sarjassa, jossa hän voitti sarjan mestaruuden. Hänet myös valittiin sarjan parhaaksi laituriksi. Kentän ulkopuolella Avery kuvailee itseään rennoksi ja uteliaaksi uusille asioille. Hän on innoissaan Lahteen saapumisesta.

-The fans should know that I am a modern day skilled big that can play on the inside as well as on the perimeter. I will bring a toughness to the team in the rebounding aspect of the game. Also while being a leader on the defensive end with communication. Off the court I am pretty laid back and truly enjoy experiencing new things.  ⁠I am very excited about joining Lahti and cannot wait to get there. After speaking with Coach Palotie and talking about the potential he sees in my game to grow was how I knew this would be the right move in my career.

I am very excited about joining Lahti and cannot wait to get there.

Päävalmentaja Kristian Palotie on onnellinen löydöstään. Hän on etsinyt joukkueeseen isoa miestä ja Avery Sullivan on vastaus Palotien toiveisiin.

-Tavoitteena oli löytää iso mies, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan nelosta, rankaisee mismatchejä sisällä, pystyy syöttämään ja on monipuolinen puolustaja. Se, että sellainen pelaaja tarjoutui, joka osaa myös käsitellä palloa, syöttää näin hyvin ja heittämään oli jopa yllättävää. Ihan hirveästi ei tarvinnut muita pelaajia enää katsoa. Koin, että tähän mahdollisuuteen oli tartuttava välittömästi. Uskon, että meillä on sen tason iso pelaaja, joka olisi kelvannut monelle Korisliiga -joukkueellekin. Se, että saimme tehtyä kahden vuoden sopimuksen, ja Averyllä on mahdollisuus kehittyä meidän ympäristössämme, on myös merkittävä asia.

Voit lukea tästä linkistä Lahti Basketballin pelaajajulkistus tiedotteen.

Hyvä Häme! Osallistu ja tee vaikuttava liike hyvinvoinnille

Kasvata arjen liikuntaa, kävele luonnossa tai jumppaa kotona – Kaikki lajit ja keinot ovat nyt sallittuja. Osallistumalla Hyvä Häme! -hyväntekeväisyyskampanjaan edistät omaa sekä koko Hämeen hyvinvointia.
Hyvä Häme! on OP Hämeen ensimmäisen vuoden liikuntatempaus, jonka tavoitteena on kerätä Hämeen luonnon hyväksi yhteensä 50 000 euroa. Jokaisella liikkeellä on merkitystä!

Kampanjaan osallistuminen on helppoa, valitse sinulle sopivin tapa liikkua ja kirjaa liikkumiseen käyttämäsi aika sekä liikuntamuoto tästä linkistä: https://wellbeingwall.com/challenge/op-hame‍. Liikkumalla ja kirjaamalla osallistumisesi voit osallistua kuukausittain lahjakortin arvontaan. Muistathan, että jokaisella liikkeellä on merkitystä!

Lue lisää ja lähde mukaan tekemään hyvää‍.