Haluamme yhdistymisen myötä varmistaa paremman palveluiden saatavuuden ja sen, että kykenemme olemaan hyödyksi asiakkaillemme. Tämä näkyy mm.  tarjolla olevien tapaamisaikojen lisääntymisenä ja panostuksena henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Haluamme, että asiakkaamme saavat meiltä parasta mahdollista asiantuntijapalvelua. Vaikka päivittäinen asiointi on digitalisoitunut kattavasti, on elämässä paljon tilanteita, joissa henkilökohtaisilla tapaamisilla varmistetaan parhaat mahdolliset ratkaisut. On sitten kysymys asunnon hankinnasta, sijoittamisen suunnittelusta, yrityksen investointisuunnitelmista tai vaikkapa testamentin tai edusvalvontavaltuutuksen suunnittelusta.

OP Häme on yli sadan tuhannen omistaja-asiakkaan omistama osuuskunta. Teemme työtä alueemme elinvoiman ja hyvinvoinnin eteen. Olemme linjanneet, että uuden pankin elinvoimateot ovat enemmän kuin kahden yhdistyvän pankin yhteensä.

Uutta pankkia rakennettaessa haluamme varmistaa alueidemme tasapainoisuuden. Tämä koskee niin henkilöiden sijoittumista, hallinnon tehtäviä ja kokouspaikkoja, johdon vaikuttamista kuin elinvoimapanosten suuntaamista. Meillä on yksi yhteinen OP Häme.

Näistä lähtökohdista odotamme innokkaasti uuden aikakauden alkua! 

Tutustu OP Hämeen verkkosivuihin tästä linkistä.