Suotuisa aika ensiasunnon ostajalle

Muuttunut tilanne on vaikuttanut asuntomarkkinoihinkin. Asuntojen hintakehityksen suunta on kääntynyt, ja tänä vuonna hintojen ennustetaan laskevan 1-3 prosenttia. Piristystäkin on ollut näkyvissä. Tammikuussa asuntokauppa virisi marras- joulukuun hiljaisuuden jälkeen. Asuntoja on myynnissä paljon, hyviä eri kokoisia eri tarpeisiin, ja niistä kilpailee aiempaa pienempi joukko ostajia. Nyt onkin ensiasunnon ostajan markkinat - hintakehitys on suotuisa ja vaihtoehtoja löytyy. Lisäksi ensiasunnon ostajan uuden kodin hankintaa ei haittaa vanhan asunnon myynti. Päätöksiä voi tehdä puhtaalta pöydältä ja vain uuden kodin hankinnan osalta.

Turvallinen laina apuna kestävässä talouden suunnittelussa

Elämme nyt sellaisia aikoja, jolloin on päätöstä punnitessa erityisen hyvä miettiä, millaista asumisen haavetta haluat lähteä toteuttamaan. Riippumatta siitä, mihin suuntaan haaveiden vaakakuppi kallistuu, on erittäin tärkeää puntaroida oman talouden kannalta myös tulevaisuutta. Millaista taloudellista kestävää tilannetta haluat tulevaisuudessakin?

Me pankissa puhumme turvallisesta lainasta. Se tarkoittaa, että rakennamme sinulle sellaisen lainan, joka kestää sinun taloutesi äkilliset, ennalta arvaamattomat tilanteet ja elämänkolhut, sekä ennakoi korkokulun mahdollisen nousemisen. Lainan korkokustannuksethan ovat yksi niistä harvoista kustannuksista, joiden nousua sinä itse pystyt hillitsemään. Samalla ratkaisemme, miten voit tulevaisuudessa täyttää muita pienempiä haaveitasi, kuten matkustelua, mökin hankintaa, venettä yms. Säästäminen tulevaisuuteen tuo monia hyviä ja erilaisia hetkiä elämään.

Laina kerryttää omistaja-asiakkaan bonuksia

Miksi kannattaa valita OP Keski-Suomi uuden kodin rahoittajaksi? Omistaja-asiakkaille laina kerryttää OP-bonusta. Tänä vuonna OP Ryhmä maksaa bonuksia 30 prosenttia enemmän. Pankki- ja vakuutusasioinnista kertyviä bonuksia saat hyödynnettyä suoraan esimerkiksi vakuutuslaskuihin. Tämän lisäksi saat tuntuvia alennuksia keskittämällä pankki- ja vakuutusasiointisi meille, saman katon alle.

Lue lisää OP:n omistaja-asiakkuuden hyödyistä ja bonuksista

Tutustu asuntolainaan

OP Keski-Suomen muut kirjoitukset OP Mediassa

OP Keski-Suomen op.fi-etusivulle