Lähes jokainen meistä kokee hampaitten ympärillä tapahtuvan operoinnin jollain tavalla epämiellyttäväksi tai ainakin jännittäväksi. Viikko sitten asioin hammaslääkärissä sekä - hygienistillä ja astellessani takaisin työpaikalleni mietin yllättävää, jopa miellyttävää, kokemustani ja sitä, mistä se johtui.

Minuun teki vaikutuksen ennen kaikkea hammaslääkärin, -hoitajan ja -hygienistin saumaton yhteistyö ja keskittyminen juuri minuun asiakkaana. Sain kuulla rehellisiä ja vastuullisia ohjeita oman hampaistoni entistä parempaan hoitoon. Tunsin olevani turvallisissa käsissä ja valintaani palvelun tarjoajaksi en kadu. Mielelläni jopa suosittelen!

Finanssimaailmassa monet asiakkaat kokevat, että omat raha-asiat voi hoitaa pankissa kuin pankissa, sillä eroa tuotteissa ei tänä päivänä enää ole. Sijoitusmarkkinat ovat kaikille toimijoille samat. Millä saamme oman pankkimme ja sen tarjoamien palveluiden hyvän kellon kuminan kuulumaan pisimmälle?

Asiakaskokemus syntyy pankin ja tiimien sisällä yksittäisten ihmisten yhteisestä toiminnasta. Erilaisten persoonien ammattitaito, inhimillisyys, yhteistyö ja aito kiinnostus asiakkaaseen on perusta parhaalle asiakaskokemukselle. Tähän lisään vielä asiakkaan huomioimisen, hänelle sopivien ratkaisujen löytämisen sekä hänen omien elämäntilanteidensa rinnalla elämisen.

Meidän OP Private Keski-Suomen kunnia-asia on kohdata jokainen asiakas aidosti yksilönä. Annamme oman ammattitaitomme ja asiantuntemuksemme asiakkaittemme käyttöön. Meidän kauttamme hoituvat varallisuudenhoidon ja päivittäisten raha-asioiden lisäksi vahinkovakuutukset, perheoikeudelliset lakiasiat sekä OP-Kodin palvelut vaivattomasti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun asiakkaallemme innostuneina, toisiimme luottaen ja iloisella ilmeellä.

Asiakkaiden antamat palautteet tapaamisistamme kertovat, että olemme onnistuneet: ”Asiantunteva, nopea palvelu”, ”Minuun ollaan yhteydessä”, ”Asiat selkeni minulle, selkeitä ratkaisuehdotuksia”, ”Jäi tunne, että olin oikeasti asiakkaana tervetullut”. Tulevaisuuden tavoitteemme on selkeä - tämä kello kuuluu jatkossakin kauas.

OP Private Keski-Suomi - lue lisää OP Private -palvelusta

OP Keski-Suomen asiantuntijoiden muut kirjoitukset op.mediassa

op.fi/keski-suomi -etusivulle