Supervoimia hyödynnetään verkostojen luomiseen

Hämähäkkimiehen tavoin rakennetaan seittiä, luomalla yhteyksiä yrityksen, erilaisten maksuliikepalveluiden sekä yhteistyökumppaneiden välille. Seitin on tarkoitus kannatella yrityksen eri osa-alueita, jotta asiakkaan taloushallinto ja rahaliikenne säilyvät mutkattomana. Kestävä seitti luodaan niin elinkeinonharjoittajille, pk-yrityksille kuin suuremmille yrityskokonaisuuksille.

Seittien käyttöä on vuosien aikana laajennettu monipuolisesti. Nykyään terminä voidaan käyttää hämähäkinverkkoa. Digitaaliset palvelut ovat suuressa osassa nykypäivän asiointia. Useat palveluntarjoajat ovat siirtyneet sähköiseen asiointiin, helpottaen asiakkaan asiointia paikasta ja ajasta riippumatta. Digiasioinnin helppouden ylläpitoon ja kehittämiseen luodaan jatkuvasti uusia seittejä, joilla taataan asiakkaalle tehokas ajankäytön hallinta.

Mitä tapahtuu, kun Arvuuttaja astuu kuvioihin?

Virallista pankkisanastoa käyttäessä saattaa asiakkaasta tuntua siltä kuin keskustelisi Aku Ankan kanssa – puheesta ei meinaa saada mitään tolkkua. Asiantuntijamme osaavat tällöin hyödyntää Professori X:n ajatustenlukutaitoa, jotta kieli säilyy samana asiakkaiden kanssa.

Tilanteessa, jossa näkyville heijastetaan Lepakkomiehen merkki, eli asiakkaan asialla on tulipalokiire, on Gothamin vartijan oltava nopeasti valmiudessa. Välillä asiantuntijamme taistelevat erilaisia haasteita, kuten Arvuuttajaa vastaan. Arvuuttajan jättäessä jälkeensä pelkkiä kysymysmerkkejä, paikalle tarvitaan Lepakkomies sekä Robin. Supersankaritkaan eivät työskentele yksin, vaan taustalla on usein huipputiimi, joka koostuu monesta rautaisesta osaajasta.

Usein asiantuntijoidemme taskuista löytyy muutama Jokeri, jolla pakka saadaan haltuun. Hyödynnämme erilaisia supervoimiamme työtehtävissämme. Viitta ei valitettavasti kuulu vakioasusteeseemme.

Miten meidän supervoimamme näkyvät sinun arjessasi?

Lue lisää yrittäjän palveluista

OP Keski-Suomen yrityspankki paikallisesti apunasi

OP Keski-Suomen muut kirjoitukset OP Mediassa

OP Keski-Suomen op.fi -etusivulle