Toiminnanjohtaja Jarkko Koskinen ja nuorisopäällikkö Esa Lehikoinen, FC Reippaan puuhamiehet, ryhtyivät tuumasta toimeen ja hakivat seuralle palkkatukia, kuullessaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta OP:n henkilöstöltä ja OP Päijät-Hämeen eri medioista. Kesäduunikampanja mahdollisti kesätyöpaikan FC Reippaassa useammalle nuorelle kuin muuten olisi ollut mahdollista.

Kesäduunissa olleet ohjaajat saivat ensikosketuksia valmentamisesta, mikä varmasti kantaa tulevaisuuteen. Myös taloudellisesti tämä oli hieno kädenojennus seuraamme kohtaan. -Jarkko Koskinen, FC Reipas

Nuoret toimivat FC Reippaan kesän jalkapallokoulussa ohjaajina sekä kenttävastaavina. Heidän tehtäviinsä kuului päiväohjelmien ja futiskoulun tapahtumien suunnittelu. Pääasiallinen tehtävä oli ohjata 4-10-vuotiaiden jalkapallokoulun harjoituksia. Kaikkien jalkapallokoulun tapahtumien keskiössä oli ilo ja innostuminen teemalla #äläpelaayksin. FC Reipas, FC Lahti ja OP Päijät-Häme toteuttavat vuosien 2020 ja 2021 aikana uudenlaista yhteistyökokonaisuutta, jonka tavoitteena on lisätä paikallista elinvoimaisuutta ja tuoda tätä näkyväksi kaikille lahtelaisille. #äläpelaayksin -hankkeessa eri kohderyhmille suunnattujen teemojen avulla otetaan kantaa mm. vanhempien parempaan läsnäoloon lasten harrastuksissa, syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn ja nuorten taloustaitojen kehittämiseen.

Nuoret nauttivat kesäduuneista ja saivat arvokasta kokemusta tulevaisuuteen.
- Itse olin kesätöissä FC Reippaalla tosi hyvillä fiiliksillä. Viihdyn hyvin ulkona ja tykkään liikkua. Tämä kesäduuni osui maaliin siinä mielessä, että paljon ei tarvinnut paikallaan olla, kertoo kenttävastaavana toiminut Suvi Friman.
- Lasten kanssa on aina kiva toimia, sillä ilo on aidosti läsnä. Osa lapsista moikkaa vieläkin, kun heitä näkee. Tämä kesätyö opetti itselle tietyllä tapaa ryhmänjohtamista sekä antoi hyviä eväitä tapahtumien suunnitteluun ja organisointiin, Friman jatkaa.

FC Reipas haluaa olla mukana myös tänä kesänä tarjoamassa kesäduuneja OP:n piikkiin, sillä kokemukset aiemmalta vuodelta olivat ainoastaan positiivisia.
- Tällaiset kampanjat ovat yritysten suunnalta yhteiskuntavastuuta parhaimmillaan. Kesäduuni OP:n piikkiin työllistää 100 nuorta ja madaltaa lukuisien yhdistysten kynnystä palkata nuoria kesätöihin. Kampanja edistää mukana olevien yhdistysten toimintaedellytyksiä ja sitä kautta koko alueen elinvoimaisuutta. Hienoa toimintaa OP:lta, hehkuttaa Esa Lehikoinen.

Yhdistys! Hae palkkatukea helmikuun aikana!

Yhteistyöstä etuja omistaja-asiakkaille

OP Päijät-Hämeen ja FC Reippaan yhteistyö tuo etuja myös omistaja-asiakkaille. FC Reipas tarjoaa tänäkin kesänä OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaiden lapsille jalkapallokoulun osallistumismaksusta 5 euron alennuksen (norm. 95 €). Kesän 2021 Jalkapallo-koulu järjestetään 7.-20.6. Jalkapallokoulun tarkempi info päivittyy seuran nettisivuille helmikuussa 2021.

FC Reipas on lahtelainen juniorijalkapalloseura, jolla on toimintaa kaikissa tyttöjen ja poikien ikäluokissa. Reippaan henkiset juuret ulottuvat vuoteen 1891 ja Viipuriin, jolloin perustettiin Viipurin Reipas. Sotien jälkeen seuran toiminta siirtyi Lahteen. Vuonna 1996 perustettiin FC PalloReipas -96, jonka nimi pelkistettiin FC Reippaaksi vuonna 2001. Seuran perinteinen väri on oranssi-musta viirupaita.

FC Reippaan kotisivuille