Lords of DiscGolf ry perustettiin vuonna 2001 vastaamaan Heinolan alueen frisbeegolfin suosion kasvuun. Tämän jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon muutoksia Heinolan frisbeegolf-kulttuurissa. Nykyisin yhdistys järjestää Heinolassa frisbeegolf-kilpailuja ja tapahtumia rennossa ja reilussa urheiluhengessä. LDG järjestää myös yrityksille virkistäytymistilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia.

-Oli mukavaa olla töissä oman lajin parissa ja vaikuttaa radan ulkonäköön. Eniten sain fiilistä kun sai nähdä selkästi oman käden jäljen radalla, kertoo kesätyöntekijä Atte Raappana.
 
-Kyllähän tämä kivaa hommaa on ollut ja paljon uutta on oppinut. Säätkin osuivat kivasti kohdalleen! kesätyöntekijä Teemu Korhonen jatkaa.

-Tykkäsin paljon olla LDG:llä töissä. Työtehtävät oli monipuolisia ja mieluisia. Ilmapiiri työpaikalla oli mukava ja töihin oli mieluisaa tulla joka aamu. Työssä oli parasta se, että näki oman kädenjäljen, jatkaa kesätyöntekijä Onni Halme.

Lisätietoja frisbeegolfista Heinolassa on osoitteessa www.LDG.fi.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään tuhansia nuoria yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Kampanja saa jatkoa kesällä 2021 kun OP Päijät-Häme tarjoaa tuen paikallisille yhdistyksille yhteensä sadan nuoren työllistämiseksi.

Lue lisää Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta.