Pääsin kahden viikon aikana tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Esimerkiksi hyönteishotellien kokoaminen oli mukavaa ja mielenkiintoista työtä, mitä en ollut ikinä ennen tehnyt. Työssäni hoidin hoidin kasvilaatikoita ja jutustelin ikäihmisten kanssa kerhotapaamisissa. Tein liikkuvaa työtä, koska työtehtäväni sijaitsivat eripuolilla Lahtea. Enimmäkseen kuitenkin Paavolassa, Kiveriössä ja Mukkulassa.

Oppia ikäihmisiltä

Ikäihmisten tarinoita oli kiva kuunnella kerhojen kesätapaamisissa ja opin heiltä paljon mm. eri kasvien tunnistamisesta. Nostin myös perunaa ensimmäistä kertaa elämässäni. Kesätapaamisissa oli erilaista puuhaa juttelun lisäksi. Esimerkiksi maalasimme siniseksi vanhan Monark -polkupyörän, pelasimme useasti mölkkyä ja grillasin makkaraa heidän kanssaan.

Kesäduuni OP:n piikkiin tarjosi upean kesätyökokemuksen

Oli mahtavaa päästä työskentelemään Lahden Lähimmäispalveluun tänä kesänä. Työ on ollut opettavaista ja olen saanut tutustua hienoihin ihmisiin. Työpaikan ilmapiiri oli loistava ja kesätyö oli täällä huikean hieno kokemus. Sain tehdä uusia asioita ja siinä ohella opin paljon uutta. Suuri kiitos Lahden lähimmäispalvelulle ja OP Päijät-Hämeelle.

Lue lisää Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta.