Kerran vuodessa kokoontuva OP Päijät-Hämeen edustajisto käsittelee muun muassa pankin tulevaisuuden näkymiä, maakunnan rakennekehitysasioita, yleistä taloudellista tilannetta sekä vahvistaa pankin tilinpäätöksen. Paikkakunnan asiat kiinnostavat myös rap-muusikko Brädiä. Hän haluaa vaikuttaa Lahden ja lahtelaisten asioihin positiivisesti sekä puhua paikkakuntansa puolesta kaikissa tilanteissa.

- Mielestäni Lahden seudun elinvoimaisuuden kehittäminen on tärkeää – elinvoimaa ja vetovoimaa! Lahti on minun rakas kotikaupunkini ja olisi hienoa, että muutkin kokisivat näin. En ole poliittisesti aktiivinen, mutta yritän kuitenkin omilla tavoillani ja esimerkilläni vaikuttaa Lahden ja lahtelaisten asioihin positiivisesti, Brädi kertoo.

Katso ehdokaslista ja äänestä!

OP Päijät-Hämeen edustajiston vaaleissa voit äänestää 17.11 klo 16.00 saakka. Jokainen omistaja-asiakas on saanut tiedon äänioikeudestaan sähköisesti op.fi-palvelussa sekä OP-mobiilissa tai postitse kirjeenä.

Ehdokkaisiin voit tutustua vaalikoneen avulla, annathan äänesi!

Muuta evästeasetuksiasi

Ehdokkaasi ääni kuuluviin

Osuuspankeissa ylintä päätösvaltaa käyttävä edustajisto on kuin pankin asiakaskunta pienoiskoossa. Kerran vuodessa kokoontuva edustajisto hyväksyy muun muassa pankin tilinpäätöksen sekä toimii hallituksen ja hallintoneuvoston keskustelukumppanina pankin toimintastrategiaan liittyvissä linjauksissa.

OP Päijät-Hämeen edustajistoon valitaan marraskuisissa vaaleissa 43 uutta edustajaa kaikkiaan 52 000 omistaja-asiakkaasta. Eri ikäisiä ja eri ammattiryhmiä edustavia ehdokkaita on ilahduttavan runsaasti kaikkien neljän vaalipiirin: Iitin, Hollolan, Heinolan ja Lahden alueilta.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän johtava ravitsemusterapeutti Raisa Valve asettui viitisen vuotta sitten ehdolle OP Päijät-Hämeen edustajistoon ystävänsä pyynnöstä. Nykyisin hän kuuluu pankin hallintoneuvostoon.

- Edustajistotyöskentely oli erittäin kiinnostavaa ja vastuullistakin, sillä koin edustavani koko asiakasomistajien joukkoa. Edustajiston kokoukset laajensivat ymmärrystäni pankkitoiminnasta sekä siitä, miten isoista asioista on loppujen lopuksi kysymys ja miten monista näkökulmista erilaisia asioita mietitään ennen kuin asiakas saa toivomansa palvelut, Valve kertoo.

Voit seurata edustajiston vaalien kulkua sosiaalisessa mediassa seuraamalla hashtagia #OPedustajistonvaalit2021.

Lue lisää edustajiston vaaleista.