- Aloitin työt OP Päijät-Hämeessä joulukuussa 2020. Tulin OP:lle ICT-alalta, jossa olen tehnyt erilaisia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä jo viimeiset kymmenen vuotta. Alanvaihto oli ollut jo jonkin aikaa mielessä, kun huomasin OP:n rekrytointisivustolta ilmoituksen uudesta mielenkiintoisesta työstä, Ella kertoo. 

- Minä olen tradenomiopintojeni aikana ollut OP Päijät-Hämeessä työharjoittelussa ja kesätöissä jo vuosina 2017 ja 2018, mutta tulin takaisin päivittäisten pankkipalveluiden tiimiin vuonna 2019. Nyt aloitin Ellan kanssa samaan aikaan perehtymisen henkilöasiakkaiden rahoituksen maailmaan, Olli puolestaan kertoo omasta kokemuksestaan OP:ssa 

- Rahoituksen tehtäviin perehtyminen on ollut tosi mielenkiintoista. Vaikka korona on tuonut omat haasteensa myös perehdytykseen, olemme saaneet työkavereilta paljon apua ja tukea uuden oppimiseen. Perehdytys on sisältänyt itsenäistä opiskelua ja eri asiantuntijoiden työnteon ja neuvotteluiden seuraamista. Lisäksi olemme osallistuneet OP Ryhmän yhteiseen rahoitusvalmennukseen, Ella kertoo.  

Rahoituksen tehtävissä parasta on se, että työ on todella monipuolista ja varmasti joka päivä saa oppia jotakin uutta.” Olli Pulkkanen, asiakkuusneuvoja, OP Päijät-Häme 

- Jokaisen asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat yksilöllisiä. On mahtavaa päästä auttamaan asiakkaita ja löytämään heille sopivat kokonaisratkaisut, Olli jatkaa. 

- OP on iso yhteisö ja meillä kaikki ovat tärkeitä työkavereita. Meidän asumisen palveluiden tiimissä on ammattilaisia todella erilaisilla kokemuksilla ja taustoilla, ja kaikki ovat ottaneet meidät todella kivasti vastaan ja auttaneet perehtymisessä hyvin alkuun. Apua on aina saanut, kun on tarvinnut ja töissä on myös hauskaa, Ella ja Olli summaavat kokemuksiaan perehdytyksestä.  

- Odotan kovasti sitä, että pääsen neuvottelemaan asiakkaiden kanssa heidän rahoitustarpeistaan ja auttamaan unelmien toteuttamisessa, Ella kertoo.  

Nyt OP Päijät-Hämeen asumisen palveluiden tiimiin etsitään uusia asiakaslähtöisiä asiakkuusneuvojia, joilla on aktiivinen ja tavoitteellinen asenne työhön. Hakuaikaa on 14.2.2021 saakka.

Tutustu tehtävään ja hae