Arvot ovat tärkeä pohja niin yritykselle kuin urheiluseuralle. Lahti Basketball ja OP Päijät-Häme jakavat samoja arvoja, jonka vuoksi yhteistyö on ollut antoisaa. Ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, eli yhteisöllisyys ovat molempien toimijoiden peruskivi. Tätä höystettäessä paikallisuudella ja yhteinen resepti on valmis!

Yksi yhteisistä arvoistamme OP Päijät-Hämeen kanssa on paikallisuus, eli meidän keskuudessamme lahtelaisuus. Lahtelaisuus on periksiantamattomuutta, rehellisyyttä ja ahkeruutta. Olemme ylpeitä mistä tulemme. Me ja OP Päijät-Häme haluamme olla aktiivisia toimijoita paikallisessa yhteisössä. Se tarkoittaa, että haluamme tehdä ja jakaa hyvää paikallisesti.

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on yhteisöllisyys, myös tämä yhdistää meitä OP Päijät-Hämeen kanssa vahvasti. Tänä päivänä yhteiskunnassa on liikaa yksinäisyyttä ja tunnetta, että ei kuulu mihinkään. Yhteisöllisyys on tunne, joka kantaa läpi kaikkien aikojen. Sen tunteen ansiosta et ole koskaan yksin. Me seurana haluamme olla helposti lähestyttävä, maanläheinen, inhimillinen ja yhteisöllisyyttä luova taho.

Ihmisläheistä seuratoimintaa

Toimintamme kulminoituu kolmeen eri yhteisöön: pelaajat ja muut työntekijät, fanit ja yhteistyökumppanit. Kaikkia heitä kohtelemme ihmisläheisellä tyylillä.

Tavoitteemme on olla pelaajille Suomen paras työnantaja. Se tarkoittaa, että meille pelaajat ovat ennen kaikkea ihmisiä, eivätkä vain kentällä pisteitä tuottavia koneita. Teemme kaikkemme, jotta luomme heille parhaan mahdollisen työympäristön ja annamme heille kaiken tukemme.

Fanit ovat meille erityisen tärkeitä ja toivomme olevamme mukana heidän jokapäiväisessä elämässään. Tässä avainasemassa on sosiaalinen media, jossa olemme erityisen aktiivisia ja pyrimme päästämään meidän seuraajat mahdollisimman lähelle seuran toimintaa ja pelaajien arkea. Ottelutapahtumat ovat kohtaamispaikkoja, jossa ihmiset voivat tuntea olevansa osa suurta yhteisöä.

Totuus on se, että ilman yhteistyökumppaneita ei olisi Lahti Basketballia. Olemme äärimmäisen kiitollisia jokaisesta meidän matkassamme olevasta yrityksestä. Haluamme olla kumppani, jonka välityksellä yritykset voivat lisätä omaa elinvoimaisuutta tai luoda kokemuksia omalle henkilöstölleen sekä asiakkailleen.

Yhteistyötä koko seurahistorian ajan

Hauska fakta on se, että menimme OP Päijät-Hämeeseen ensimmäiseen yhteistyöneuvotteluun uuden seuran tiimoilla. Silloin myimme tunnetta, joka roihusi sisällämme, mutta paperilla oli vain uusi logo. Tunne vakuutti, olemme tehneet yhteistyötä koko seurahistorian ajan. Tuo sama tunne ja matkalla karttunut kokemus ovat edelleen seuramme kantava voima.

Yhteistyö OP Päijät-Hämeen kanssa ollut erittäin antoisaa ja jokainen vuosi olemme kehittäneet jotain uutta. Suuri kiitos siitä.

Hyvää joulun odotusta,

Roope Suonio
Lahti Basketball
Toiminnanjohtaja