Vieremän ravirata valmistautuu ravikesään ja OP-raveihin. Nykytilanne tulee vaikuttamaan myös idyllisen kesäraviradan Vieremän tulevaan kilpailukauteen. Perinteisesti Vieremällä on ravattu kuudet ravit kesässä. Vieremän ravirata on kokenut viime vuosina uudistuksia ja sieltä löytyvät upeat puitteet niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Vieremän raveissa käy paljon myös lapsiperheitä, sillä lapsille on joka raveissa järjestetty omaa ohjelmaa. Ylä-Savon Hippoksen pitkäaikainen sihteeri Olavi Haanketo on toiveikkaana, että 7. elokuuta pystytään järjestämään perinteikkäät Osuuspankki-ravit suuren yleisön kera.

− OP-raveja on ajettu jo kymmeniä vuosia Ylä-Savon Hippoksella. Ne ovat aina kiinnostaneet pohjoissavolaista yleisöä ja myös laajemminkin Suomessa. OP on tarjonnut vuosien ajan omistaja-asiakkailleen raveihin ilmaisen sisäänpääsyn, ja näin myös tänä vuonna. Tervetuloa Ylä-Savon Hippokselle 7.8. klo 18, Olavi Haanketo toivottaa.

Maanantaina 14.9. klo 18 ravataan Kuopiossa Suomalainen Ilta ja OP-ravit Kuopion Sorsasalossa illan erikoisuutena on se, että kaikissa ravilähdöissä kilpailee vain suomenhevosia. Illan aikana on ohjelmaa myös perheen pienimmille, kuten poniajelua ja Hippo-keppihevosestekisa.

− Lämpimästi tervetuloa viihtymään raveihin! Ravien pääsyliput ovat 6 euroa ja alle 16-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään. OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille vapaa sisäänpääsy. Raveihin kannattaa tulla koko perheen voimin, kannustaa Tuula Laakkonen Kuopion Raviradalta.

Kuva: Vieremän Ravirata

Vieremän Raviradan kotisivut

Kuopion Raviradan kotisivut

OP Pohjois-Savon kotisivut

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiden paikalliset edut

Kansikuva: Kuopion Ravirata / Sini Kinnunen

Jenni Tikka

markkinointiasiantuntija

OP Pohjois-Savo