Lasten ja nuorten harrastustoiminta tarvitsee euroja – nyt entistäkin kipeämmin. OP Tampere haluaa tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa näinä taloudellisesti haastavina aikoina, ja lahjoittaa yhteensä 50 000 euroa toimialueensa järjestöille, seuroille ja yhdistyksille, jotka tarjoavat harrastustoimintaa paikallisille lapsille ja nuorille.

– Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi tärkeimmistä vastuullisuustehtävistämme. Yhdessä yli kaikkien aikojen -asiakaslupauksemme mukaisesti meille on tärkeää auttaa ja tukea pirkanmaalaisten hyvinvointia ja koko seudun elinvoimaisuutta näinä haastavina aikoina, kuvailee OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.

Hyvä työ -lisälahjoitukset ovat yhdistysten haettavissa 14.12.2022–8.1.2023. Lisätiedot ja hakemuslomake löytyvät sivulta op.fi/tampere/hyvatyo. Hakemuksessa tulee eritellä, mihin tuki käytetään ja millä keinoin se kohdistetaan juuri vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan. 

Hyvä työ -lahjoitukset osana vastuullisuustyötä 

Hyvä työ -lahjoitus on perinteikäs osa OP Tampereen yhteiskuntavastuullista työtä. Syksyn aikana OP Tampere jakoi 20 000 eurolla Hyvä työ -lahjoituksia toimialueensa yhdistyksille, järjestöille ja seuroille, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan ilahduttavat ja tukevat pirkanmaalaista elämää. Tutustu lahjoituksen saaneisiin tarkemmin tästä.

Perinteisestä Hyvä työ -lahjoituksesta poiketen, tämä lisälahjoitus on kohdistettu tukemaan suoraan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen äänestettiin yhdeksi pankin tärkeimmäksi vastuullisuustyöksi syksyn Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä. Kysely oli suunnattu omistaja-asiakkaille ja se järjestettiin OP Mediassa 19.9.–9.10.2022. 

OP Tampereen vastuullisuustyötä ohjaa vuotuinen vastuullisuusohjelma ja Hyvä työ -lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.