OP Tampereessa kesätyöpaikat ovat suosittuja vuodesta toiseen. Kesätyöntekijät työskentelevät pääsääntöisesti monipuolisissa asiakasneuvojan tehtävissä pankin konttoreiden info- ja kassapalveluissa 

Uskon, että meille on houkuttelevaa hakea kesätöihin, sillä tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa varmasti pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta, mutta emme esimerkiksi edellytä aikaisempaa kokemusta finanssialasta. Tämän mahdollistamme tarjoamalla hyvin kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alkuun. Kesätyöntekijät ovat osa tiivistä tiimiämme, joten arjessakin tuki on jatkuvasti lähellä, kertoo OP Tampereen info- ja kassapalvelutiimin esihenkilö Anniina Rauos.   

Info- ja kassapalvelut ovat hyvin keskeinen osa pankkitoimintaa, joten asiakasneuvojana pääsee näkemään kattavan läpileikkauksen koko pankista ja sen toiminnasta. Työ kerryttää arvokasta kokemusta ja antaa hyvät lähtökohdat uralle finanssialalla. Tälläkin hetkellä OP Tampereessa työskentelee paljon henkilöitä, jotka ovat aloittaneet uransa nimenomaan kesätöiden kautta.  

Tämä kuvastaa hyvin työtehtäviä, mutta samanaikaisesti myös koko työkulttuuriamme – meillä aidosti viihdytään. Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa työyhteisöämme ja toivommekin, että myös tämän vuoden kesätyöntekijöistä saamme työkavereita pidemmäksikin aikaa, kertoo OP Tampereen henkilöstöpäällikkö Sanna Sassi, joka on itsekin aloittanut työuransa OP Tampereessa juuri kesätöiden kautta.  

Muuta evästeasetuksiasi

OP Tampereen suositut kesätyöpaikat keräävät vuosittain paljon hakemuksia, ja erottautuminen työnhaussa voi olla vaikeaa. Valitettavasti taikakeinoja tähän ei ole tarjolla, mutta muutamia vinkkejä Rauos ja Sassi antavat 

Hakemuksista etsimme mm. vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiedonhaun taitoja sekä tietoteknistä osaamista ja näistä toivomme myös konkreettisia esimerkkejä. Työ finanssialalla on hyvin säänneltyä, joten ohjeita ja erilaisia järjestelmiä on käytössä paljon. Työssä menestymistä helpottaa, mikäli uutta tietoa pystyy omaksumaan nopeasti. Lisäksi tehtävässä kohdataan paljon erilaisia ihmisiä ja tilanteita eikä näihin oikein pysty ennalta varautumaan. Hyvien vuorovaikutustaitojen ja nopean reagointikyvyn lisäksi asiakaskohtaamisissa tarvitaan myös myynnillistä pelisilmää, jotta jokaiselle asiakkaalle osataan tarjota juuri hänelle sopivimmat palvelut. Laadukkaan ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen tuottaminen onkin kaiken tekemisemme keskiössä, kuvailee Rauos 

Rekrytoinnissa painotamme monia tekijöitä, mutta kaiken keskiössä on se, että etsimme finanssialasta kiinnostuneita aidon motivaation omaavia, rohkeita ja innostuneita tulevaisuuden työkavereita, Sassi kiteyttää.

OP Tampereen kesätyönhaku on avoinna 8.1.–24.1.2024 ja hakemuksen voit täyttää täällä

OP Tampereen vinkit kesätyönhakuun 

  1. Tunnista osaamisesi. Missä tunnistat olevasi hyvä ja mitkä ovat vahvuutesi? Opettele myös perustelemaan osaamisesi. Osaaminen ei aina vaadi pitkää työkokemusta, vaan se voi pohjautua myös esimerkiksi kouluun tai harrastuksiin. 
  2. Tuo esiin motivaatiosi. Miksi haluat juuri finanssialalle? Hakemuksessasi olisi hyvä korostua kiinnostus yritystä ja finanssialaa kohtaan sekä perustelut näille.
  3. Anna luonteesi ja persoonasi näkyä. Oletko harkinnut vaikkapa lyhyen videon liittämistä hakemukseesi mukaan? 
  4. Tiedä mihin olet hakemassa. Tee taustatyö kunnolla ja tutustu esimerkiksi yrityksen historiaan, toimialaan ja arvoihin. OP Tampereen kulttuuriin voit tutustua esimerkiksi verkkosivujen tai Instagramin kautta. 
  5. Asenne ratkaisee. Oma-aloitteisuus ja aktiivisuus yleensä palkitaan. Lisäksi aitous, positiivisuus ja kohteliaisuus ovat työnhaussakin valttikortteja.  

Töissä OP Tampereessa  –  tutustu!