”Haluamme on olla perheiden tukena heidän vaikeina hetkinään tekemällä lahjoituksia pienten lapsipotilaiden hyväksi toimialueellamme. Jokainen asiakkaamme onkin osaltaan vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Sen sijaan, että tarjoaisimme kauppalahjan asuntokauppojen yhteydessä, tarjoamme asiakkaillemme aineettoman lahjan. Saat uuden unelma-asuntosi avaimet käteen ja samalla tunnet lämpimän tunteen sydämessäsi tietäen, että olet tehnyt merkityksellisen teon pienten lapsipotilaiden hyväksi. Vastuullisuus on yksi toimintamme keskeisistä arvoista ja Lastenklinikoiden Kummit on meille luonteva yhteistyökumppani lahjan perille toimittamiseen”, kertoo Satu Astala, OP Koti Turun Seudun toimitusjohtaja.

Kummien nalle sairaalassa
Lastenklinikoiden Kummit tukevat Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Kummien lahjoituksilla tuetaan huipputärkeitä lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon osa-alueita: laitehankintoja ja innovaatiohankkeita, lastentautien tutkimustyötä, potilasviihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

"Olemme erittäin iloisia, että kumppanuutemme OP Kodin kanssa laajenee entisestään ja olemme saaneet nyt OP Koti Turun seudun mukaan tukijoukkoihin aineettomalla kauppalahjalla. Aineettomien asuntokauppalahjojen myötä OP Koti pystyy jo useammalla paikkakunnalla tukemaan vaikuttavasti pienten potilaiden parasta mahdollista hoitoa", kertoo Kummien kumppanuuspäällikkö Nina Tuomenoksa.

Satu Astala, OP Koti Turun Seutu
Satu Astala, OP Koti Turun Seudun toimitusjohtaja.