Ryhmämatkalla ateriat, lennot, hotellit, ohjelma ja asiantuntevat oppaat ja opastukset suomeksi on järjestetty etukäteen matkalaisten puolesta.

Ryhmämatkalla kaikki yllätykset ovat positiivisia.

– Aivot narikkaan ja elämyslomalle! Vastuullinen matkanjärjestäjä vastaa kaikesta matkan alusta loppuun, lupaa Lomalinjan tuotantopäällikkö Laura Grönmark-Simula.

Jo 40 vuotta alalla toiminut suomalainen perheyhtiö Lomalinja tarjoaa OP Helsingin omistaja-asiakkaille kolme etuhintaista lukijamatkaa: Pariisiin, Hurtigrutenille ja Savonlinnan oopperajuhlille. Lukijamatkalla saat kohteista eniten irti.

Pariisin kevät

Leena Matinveden emännöimällä Pariisin kevät -matkalla 17.–20.5.2018 tutustutaan paitsi Pariisin nähtävyyksiin myös Normandiassa sijaitsevaan Givernyn kylään sekä taiteilija Claude Monet’n kotitaloon ja ihastuttavaan japanilaiseen vesipuutarhaan. Puutarhaa mallina käyttäen Monet maalasi kuuluisimpia maalauksiaan, kuten Vesililjat-sarjan ja Sillan. Tunnistatko maisemat? Matkan hinta on 890 €.

Hurtigruten

Hurtigruten-laivareitti on palvellut matkustajia, satamia ja Norjan rannikkoa kuljettaen rahtia, postia ja matkustajia jo vuodesta 1893. Hurtigruten-risteily 28.8.–3.9.2018 alkaa lennolla Ivaloon. Laivaan astutaan Kirkkoniemessä. Tutuksi tulevat Hammerfest, Tromssa, Vesterålen, Lofootit, Seitsemän sisaruksen huiput, Trondheim, Kristiansund ja Bergen, josta lento kotiin Helsinkiin. Oppaana risteilyllä on Pohjoismaiden kulttuurin koko kirjoon perehtynyt Iiro Kajaluoto. Ristelyn hinta alkaen 2 066 €.

Madama Butterfly

Kolmas lukijamatka tehdään Savonlinnan Oopperajuhlien Madama Butterfly -esitykseen 21.–22.7.2018. Nuoren japanilaisen ”perhosen” tarina sai Giacomo Puccinin säveltämään yhden kauneimmista teoksistaan. Oopperan esittelee asiantuntija Aarno Cronvall, ja matka­emäntänä on Leena Matinvesi. Matka maksaa 559 €.

Lisätiedot ja varaukset lomalinja.fi/op-helsinki tai p. 010 289 8100 Palvelumaksu 26 €/varaus. Verkkokaupasta varaat matkan ilman palvelumaksua.