Yhä useampi asiakkaamme hoitaa pankki- ja vakuutusasiansa sähköisesti. Viime vuonna uudistunut op.fi-verkkopalvelumme on saanut käyttäjiltä paljon kiitosta, mutta käyttäjämääriltään suurin on ollut jo pitkään OP-mobiili. Ei ihme, sillä mobiilisovelluksella voi käyttää verkkopankin palveluita turvallisesti ja näppärästi joko älypuhelimella tai tabletilla, milloin ja missä vain.

Elämän suurimpiin päätöksiin moni kaipaa vielä henkilökohtaista palvelua, esimerkiksi ensiasuntoa hankittaessa. Asiantuntijamme ovat tavattavissa joko toimipisteissämme tai verkkoneuvottelun kautta vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Verkkoneuvottelun voit varata jokaiseen OP Helsingin toimipisteeseen tai vasta avattuun Online-konttoriimme, jossa keskitytään palvelemaan sähköisissä kanavissa. Tiesitkö että jo reilusti yli puolet asuntolainaneuvotteluista OP Helsingissä käydään puhelimitse tai verkossa? Kannattaakin rohkeasti kokeilla verkkoneuvottelua – kun siihen kerran on tutustunut, ei enää konttoriin haluaisi­ mennäkään!

Autamme asiakkaitamme sähköisten palvelujen käyttöönotossa ja teemme yhteistyötä myös HelsinkiMission sekä Suomen Isovanhemmat ry:n kanssa. Järjestämämme digivalmennukset ovat olleet suosittuja, ja niitä on luvassa lisää tänäkin vuonna.

Käteisen rahan käyttö vähenee ja uudet maksamisen tavat yleistyvät. Moni on jo tottunut maksamaan pienet ostokset lähimaksulla, ja Siirto-palvelussa rahaa voi siirtää reaaliaikaisesti puhelinnumeron avulla. Käteisen tarpeen yllättäessä ei enää tarvitse mennä konttoriin. Käteistä voi helposti nostaa OPn kortilla K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannin ja Neste-palveluasemien kassoilta sekä Otto.-automaateilta ympäri Suomen.

Onko sinulla ajatuksia ja ideoita, miten OP Helsingin toimintaa voisi kehittää? Olemme avanneet omistaja-asiakasyhteisön, johon sinäkin olet tervetullut mukaan vastaamaan kyselyihin ja kertomaan mielipiteesi esimerkiksi omistaja-asiakkaille tarjottavista eduista. Katso lisätietoja ja rekisteröidy osoitteessa op.fi/yhteiso. OP Helsinki on yhteinen!

Aurinkoista kevättä!