OP Helsingin moniin omistaja-asiakasetuihin kuuluvat muun muassa laadukkaat ryhmämatkat, joissa nykytrendin mukaisesti on tarjolla perinteisen shoppailun ja museokierrosten lisäksi myös elämyksiä.

Elokuussa vieraillaan Visbyssä, jonka keskiaika-festivaalit tarjoavat unohtumattoman kokemuksen koko perheelle. Syyskuussa suuntana ovat puolestaan Rhônejoen maisemat, sen rantakaupungit ja viinitarhat.

Rhônejoen risteilyllä pääsee tutustumaan historiallisiin kaupunkeihin ja niiden nähtävyyksiin, kuten Arlesiin, Avignoniin ja Lyoniin. Lisäksi maistellaan paikallisia herkkuja ja päästään perehtymään kuuluisien camargue-hevosten kasvatukseen.

Matkanjärjestäjä Lomalinjan tuotantopäällikkö Laura Grönmark-Simulan mukaan jokiristeily on erilainen ja rentouttava vaihtoehto, joka yhdistää perinteisen kaupunki- ja autoloman.

–Kaikki tuntevat Tonavan jokiristeilyt, mutta harvempi on reissannut laivalla halki Ranskan parhaiden viiniseutujen ja tutustunut sen kauneimpiin kaupunkeihin, Grönmark-Simula kertoo.

Tässä onkin hänen mukaansa jokiristeilyn vahvin valtti. Matkaa tehdään leppoisaan tahtiin keskellä mykistäviä maisemia. Kaupunkiin saavuttaessa alus saadaan aivan keskustan tuntumaan, lähelle kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä.

Visbyn keskiaika-festivaaleista elokuun alkupuolella on tullut jo käsite. Tapahtuma tarjoaa todellisen aikamatkan vuosisatojen taakse ritareineen, miekkoineen ja taistelunäytöksineen. Jo pelkkä miljöö on mykistävä ja kokonaisuutta täydentävät keskiaikaiset pidot, tarjoilut sekä käsityöläisten kädenjälki.

–Festivaaleilla on nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille, joten matkaan voi lähteä vaikka isovanhempien kanssa. Ja kun mukana muitakin OP Helsingin omistaja-asiakkaita, löytää reissuilla helposti saman henkistä matkaseuraa, Grönmark-Simula toteaa.

Rhônejoen risteily 10.-17.9.omistaja-asiakkaille alennus -120 €/henkilö

https://www.lomalinja.fi/risteily/arles__avignon_ja_lyon__rhonejoen_helmet

Keskiaikafestivaali Visbyssä 8.-11.8. omistaja-asiakkaille alennus -50 €/henkilö

https://www.lomalinja.fi/kulttuurimatka/keskiaikafestivaali_visbyssa

Lisätiedot ja varaukset Lomalinjalta. Puh. 010 289 8102. Toimisto: Aleksanterinkatu 12, Helsinki (Balderin talo).