Extreme Esport liikuttaa aikuisia ja kouluikäisiä monipuolisella tarjonnalla. Jos olet aina halunnut testata tv:stä tuttua ninjarataa, nyt siihen on mahdollisuus.

– Trampoliinien lisäksi meillä voi testata köysikiipeilyrataa, wipe out –teemaista haastetta, sekä ninja warrior –rataa, kuvailee Extreme Esportin club manager Katja Machin.

Haastetta riittää, mutta sitä moni kaipaakin.

– Ninjarata ei ole helpoimmasta päästä, naurahtaa Machin.

Sisäliikuntapuisto on ollut koululaisten mieleen, mutta myös polttari-, ja synttäriporukat käyvät testailemassa kuntoaan. Ikähaarukka on tähän mennessä ollut kaikkea 7 ja 28 väliltä. Pääasia on, että hauskaa pidetään ja hiki saa tulla.

Sisäliikuntapuiston asiakkaille on tarjolla myös erimuotoisia kursseja. Niille voi osallistua, vaikka lähtötaso olisi nollassa. Tarjolla on parkouria, trampoliinihyppelyä, akrobatiaa ja extreme-kiipeilyä.

– Esimerkiksi Arkajalat-kurssi sopii yli 25-vuotiaille. Kurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ehkä uskalla yksin kokeilla trampoliinihyppelyä, mutta haluaisivat.

Kurssilla ohjataan hyppimään oikealla tavalla ja kiinnitetään huomiota jalkojen oikeaan asentoon.

Liikuntapuiston ikäraja on seitsemän vuotta. Sisäänpääsymaksu riippuu siitä, miten pitkään vietät puistossa aikaa. Extreme Esportille pääsee kätevästi metrolla, ja autoilevat asiakkaat on myös huomioitu.

Ota mukaan rennot vaatteet ja juomapullo. Pomppimiseen tulee olla Extremen omat pomppusukat, joita voit ostaa paikan päältä hintaan kolme euroa pari. Mikäli aiot käyttää köysirataa, otathan mukaan sisäkengät.

Esport Extreme tarjoaa OP Helsingin asiakkaille viiden euron alennuksen sisäänpääsymaksusta (norm. alkaen 15 euroa) arkisin ma-to 31.12.2018 asti. Edun saadaksesi mainitse kassalla koodi ”OP Helsingin omistajatarjous”.