Oli juhlan aika. Kasper Lehtonen koki jo omistajaksi liittyessään, että se oli paras sijoitus pitkään aikaan. Kakkukahvien jälkeen ja Finnairin 500€ arvoinen lahjakortti taskussa omistaja-asiakkaan oli helppo hymyillä.

Kasper kertoi, että puhelu saavutti hänet lapion varresta. Luminen Helsinki oli työllistänyt kiinteistöalalla työskentelevää Kasperia viime viikot aamusta iltaan. Tajuttuaan, ettei kyseessä ollut pilapuhelu, vaan Kasper oli oikeasti 200 000:na omistaja-asiakkaana voittanut 500 euron lentolahjakortin, hän sulki hymyilevänä puhelimen. Myös kakkukahveille Kasper suuntasi suoraan töistä.

Kysyttäessä, mikä sai Kasperin kirjautumaan OP:n verkkopalveluun avaamaan asiakkuuden, vastaus oli useampien tuttavien suosittelu ja se, että hän oli kuullut hyvää OP:n palveluista. Armeijan jälkeen, asumis- ja työkuvioiden selkiydyttyä Kasper huomasi, että rahaa alkoi jäädä myös säästöön. Tulevaisuuden haaveena Pohjoisen kalastusreissujen ja Euroopan matkojen lisäksi oli oma asunto. Näillä mietteillä Kasper saapui puhelinpalvelun tekemään varaukseen Arkadian konttorille tammikuun lopussa.

Konttorilla Kasperia oli vastassa Hytösen Pia. Keskustelun lomassa avattiin Kasperille peruspankkipalvelut ja puhuttiin tulevaisuuden suunnitelmista. Kasper totesikin, ettei konttorille tullessaan tiennyt, että hänestä vielä tulisi pankin omistaja. Pian kertoessa siitä, mistä omistaja-asiakkuudessa on kyse ja vakuutusasiamies Jaakko Tihisen liittyessä mukaan neuvotteluun konkretisoiden etujen merkitystä mm. vakuutusasioinnista, Kasper halusi heti ryhtyä omistaja-asiakkaaksi. Myös ASP-säästämisestä keskusteltiin oman kodin haaveen toteuttamisen mahdollistajana, mutta sitä Kasper halusi vielä pohtia.

Kakkukahvien lomassa Kasper muisteli tuolloin sanoneensa, että ”Tämä on paras satanen, minkä olen hetkeen käyttänyt”. Ja toki omistaja-asiakkuuden edut korostuivat vielä lahjakortin myötä. Kysyttäessä, joko Kasper oli ehtinyt miettiä, miten lahjakorttia hyödyntää, hän kertoi, että kaveriporukan kanssa on kesälle suunnitteilla matka Dubliniin ja Lontooseen. Tällöin Jaakko muistutti jatkuvasta matkavakuutuksesta, joka on kannattavampi valinta matkavakuutukseksi, jos matkoja tulisi olemaan vähintään kaksi vuodessa. Vakuutukseen sovittiin palattavan hyvissä ajoin ennen kesää ja reissuja. ASP-tilin Kasper halusi avata kuitenkin heti, jotta haave omasta kodista tulisi pikkuisen lähemmäksi.

Tervetuloa yhteisöömme!

Lue lisää omistaja-asiakkuuden eduista ja hyödyistä