Miten toiveesi huomioidaan, jos et ole kirjannut niitä luotettavalla tavalla? Edunvalvontavaltuutuksen avulla voit varautua etukäteen esimerkiksi sairastumisen aiheuttamaan pysyvään toimintakyvyttömyyteen.

Määrittelet valtakirjalla asiat, joita valtuutus koskee sekä henkilön, jolle haluat valtuutuksen antaa. Edunvalvontavaltakirja kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Valtuutus tulee voimaan vasta silloin, kun et esimerkiksi sairauden tai henkisen toiminnan häiriintymisen vuoksi kykene enää huolehtimaan omista asioistasi.

Käänny valtakirjan laatimisessa OP Helsingin lakipalveluiden asiantuntijoiden puoleen. Laadimme yhdessä sinun kanssasi tilanteeseesi sopivan edunvalvontavaltakirjan. Omistaja-asiakkaan kampanjaetuna saat joulukuun loppuun asti 20 prosentin alennuksen valtakirjan hinnasta.

Tiesitkö, että perintö- ja lahjaverotuksessa on tapahtunut viime vuosina merkittäviä muutoksia? Verotus keveni ja sen minimimäärät muuttuivat viime vuoden alusta. Tänä vuonna henkivakuutuskorvausten osittainen verovapaus poistui. Nyt onkin oikea hetki tarkistaa, että näiden muutosten vaikutus on huomioitu omassa perintö- ja testamenttisuunnittelussa.

Verotuksen ja testamentin vaihtoehtoja ei kannata pähkäillä yksin tai luottaa naapurin neuvoihin. Turvallisinta on kääntyä niissäkin asiantuntijan puoleen.

OP Helsingin lakipalveluiden juristit auttavat sinua esimerkiksi perhe- ja perintöoikeuteen, verotukseen ja omaisuuden luovutukseen liittyvissä toimissa. Toimeksiannoista veloitetaan palveluhinnaston mukainen palkkio, jonka maksamiseen käytetään OP-bonuksia.

OP Helsingin lakipalveluissa hoidetaan asiantuntemuksella esimerkiksi edunvalvontavaltakirjat, testamentit, avioehdot, lahja- ja kauppakirjat, ositukset, perunkirjoitukset ja perinnönjaot.