OP Helsingin lakipalveluiden juristit auttavat sinua monipuolisesti esimerkiksi perhe- ja perintöoikeuteen, verotukseen ja omaisuuden luovutukseen liittyvissä toimissa. Veloitamme toimeksiannoista palveluhinnaston mukaisen palkkion, jonka maksamiseen käytetään OP-bonuksia.

Loka-marraskuun ajan saat kampanjaetuna 20 prosentin alennuksen edunvalvontavaltuutuksen hinnasta (kampanja-aikana 240 euroa, norm. 300 euroa). Edun saat, kun olet OP Helsingin omistaja-asiakas tai liityt OP Helsingin omistaja-asiakkaaksi.

Edunvalvontavaltuutus tuo turvaa tulevaan

Kuka päättää asioistasi, jollet yhtäkkiä itse siihen enää pysty? Miten toiveesi huomioidaan, jollet ole kirjannut niitä luotettavalla tavalla?

Edunvalvontavaltuutuksen avulla voit varautua etukäteen esimerkiksi sairastumisen aiheuttamaan pysyvään toimintakyvyttömyyteen. Määrittelet valtakirjalla asiat, joita valtuutus koskee sekä henkilön, jolle haluat valtuutuksen antaa.

Edunvalvontavaltakirja kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Sen edellytyksenä on, että henkilö on oikeustoimikelpoinen ja ymmärtää laatimansa valtakirjan merkityksen. Valtuutus tulee voimaan vasta silloin, kun et esimerkiksi sairauden tai henkisen toiminnan häiriintymisen vuoksi kykene enää huolehtimaan omista asioistasi.

Käänny valtakirjan laatimisessa OP Helsingin lakipalveluiden asiantuntijoiden puoleen. Laadimme yhdessä kanssasi sinun tilanteeseesi sopivan edunvalvontavaltakirjan. Toimi nopeasti, sillä omistaja-asiakkaan kampanjaetuna saat loka-marraskuun ajan 20 prosentin alennuksen valtakirjan hinnasta.

Testamentin ja perinnön suunnittelu kannattaa

Millainen on sinun näköisesi testamentti? Oletko huomioinut perintöä ja lahjojen antamista suunnitellessasi viimeaikaiset merkittävät muutokset?

OP Helsingin lakipalveluiden juristit auttavat sinua kaikissa perintösuunnitteluun liittyvissä asioissa. Otamme huomioon sinun toiveesi ja varallisuutesi ja laadimme juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivat asiakirjat, esimerkiksi testamentin tai avioehtosopimuksen.

Tiesithän, että perintö- ja lahjaverotuksessa on tapahtunut viime vuosina merkittäviä muutoksia? Verotus keveni ja sen minimimäärät muuttuivat viime vuoden alusta. Tänä vuonna henkivakuutuskorvausten osittainen verovapaus poistui. Nyt onkin oikea hetki tarkistaa, että myös näiden muutosten vaikutus on huomioitu omassa perintö- ja testamenttisuunnittelussa. Verotuksen ja testamentin vaihtoehtoja ei kannata pähkäillä yksin tai luottaa naapurin neuvoihin. Turvallisinta on kääntyä niissäkin luotettavan asiantuntijan puoleen.

OP Helsingin lakipalvelut auttaa sinua monissa lakiasioissa

Palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi:

• edunvalvontavaltakirjat

• testamentit

• avioehdot

• lahja- ja kauppakirjat

• avioero- ja jäämistöositukset

• perunkirjoitukset

• perinnönjaot

• toimeksiantoihin liittyvä laki- ja veroneuvonta

Tarjoamme sinulle asiantuntevat lakipalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Toimeksiannoista veloitamme palveluhinnaston mukaisen palkkion, jonka maksamiseen käytetään OP-bonuksia. Kysy lisää henkilökunnaltamme tai soita OP 0100 0500 (ma-pe klo 8-22 pvm/mpm) ja varaa aika tapaamiseen. Puhelun alussa valitse 1 (pankkiasiat ja säästäminen), sen jälkeen valitse 4 (säästäminen ja sijoittaminen).

Turvataan yhdessä sinun ja läheistesi lakiasiat tänään ja tulevaisuudessa!