OP Helsinki haluaa rohkaista senioriasiakkaitaan käyttämään digitaalisia palveluita tarjoamalla heille maksutonta digiopastusta. Kaikille avoimilla Varmuutta verkkoon -koulutuksilla pankki tarjoaa työkaluja verkossa toimimiseen ja digitaalisten pankkipalveluiden käyttöön.

– Koemme digitaitojen kouluttamisen olevan osa pankin yhteiskunnallista roolia. Pankin lisäksi monet muut yhteiskunnalliset palvelut siirtyvät vähitellen verkkoon. Haluamme olla mukana varmistamassa, että palveluita osataan käyttää, OPn kehityspäällikkö Ville Keto sanoo.

– Asiakkaamme kokevat palvelun olevan verkossa sujuvampaa ja parempaa ja meidän tyytyväisimmät asiakaskohtaamiset tapahtuvat verkossa. Me haluamme, että myös senioreilla on mahdollisuus parempaan palveluun.

Kaikissa OPn verkkopalveluissa on huomioitu helppokäyttöisyys ja saavutettavuus. Lisäksi pankki julkaisi keväällä saavutettavan op.fin.

– Palvelu on tarkoitettu erityisryhmille sekä senioreille, jotka kokevat verkkopalveluiden käytön hankalaksi.

OP Helsinki pyrkii myös huomioimaan ne asiakkaat, jotka eivät halua tai voi verkkopalveluita käyttää.

– Emme pakota ketään verkkoon. Laskuja voi jatkossakin maksaa suoramaksulla tai maksupalvelukuorella postin kautta. Käteistä saa nykyään pankkiautomaattien lisäksi K-ruokakauppojen, Tokmannin, Neste-palveluasemien ja R-kioskien kassoilta, Keto sanoo.

Tervetuloa Varmuutta verkkoon -tilaisuuksiin

OP Helsinki osallistuu Vanhustenviikkoon 8.-14.10.2018 järjestämällä viikolla avointen ovien Varmuutta verkkoon -tilaisuuksia konttoreissaan.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, tarjoamme kahvit osallistujille. Tutustutaan digitaalisiin pankkipalveluihin ja harjoitellaan yhdessä. Ota oma laitteesi mukaan (älypuhelin, tabletti).

Varmuutta verkkoon -avointen ovien tilaisuudet:

ti 9.10. klo 10-11.30 Aleksin konttori, Aleksanterinkatu 19 A, Helsinki

ke 10.10. klo 10-11.30 Itiksen konttori, Kauppakeskus Itis, 2. krs., Helsinki

to 11.10. klo 10-11.30 Tikkurilan konttori, Kielotie 11, Vantaa

pe 12.10. klo 10-11.30 Vallilan konttori, Gebhardinaukio 1, Helsinki

Tilaisuuksien lisäksi henkilökunnaltamme voi aina kysyä henkilökohtaista opastustuokiota. Järjestämme pyynnöstä opastustilaisuuksia myös erilaisille kerhoille tai yhdistyksille. Kysy lisää konttorista tai jätä viesti OP Helsingin Facebook-sivuilla.