– Haluamme tehdä yhteistyötä rohkeiden edelläkävijöiden kanssa. Esimerkiksi Tubecon on luonut vahvan uudenlaisen digitaalisen yhteisön. Helsinki Cup taas on perinteikäs turnaus, joka tavoittaa lapsia ja nuoria perheineen ympäri Suomea sekä ulkomailta. Tänä vuonna tapahtumassa on mukana ennätysmäärä tyttöjen joukkueita. Flow Festivalille vastuullisuus on tärkeää, kuten meillekin, kertoo OP Helsingin aluejohtaja Saija Veenkivi.

OP Helsinki on mukana myös Helsinki-päivässä 12. kesäkuuta kannustamassa kaupunkilaisia vapaaehtoistyöhön.

Tapahtumayhteistyöllä OP Helsinki tahtoo olla mukana mahdollistamassa elämyksiä ja rakentamassa viihtyisämpää pääkaupunkiseutua.

– Olemme läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat ja haluamme tehdä merkityksellisiä tekoja, jotka edustavat kestäviä arvoja yhteiskunnassamme, sanoo OP Helsingin aluejohtaja Lassi Toivonen.

Yhteistyön myötä Toivonen ja Veenkivi toivovat, että myös sellaiset OP Helsingin asiakkaat löytäisivät tapahtumat, joille ne eivät ole ennestään tuttuja.

3 kesätapahtumaa Helsingissä

  1. OP Helsingin huippusuosittu Kick it -futisseinä otti kisaajista mittaa viime kesänä Helsinki Cupin Love The Ball Centerissä. Tuleva heinäkuu tuo uutta ja hauskaa haastetta futistaiturien iloksi osana Helsinki Cup Challengea. OPn Lounge Love The Ball Centerissä tulee tarjoamaan kivan hengailupaikan kaiken ikäisille jalkapallon ystäville.
  2. OPn ja Tubeconin yhdessä toteuttaman OPn Tubepäivä -kiertueen #muntulevaisuus-teema jatkuu päätapahtumassa elokuussa. Tube-faneja hemmotellaan meet & greeteillä sekä vauhdikkailla sisällöillä.
  3. OP Helsinki on mukana myös Flow-festivaalilla 10.-12.8.2018. Lisää tietoa esiintyjistä löydät osoitteesta flowfestival.com.

Lisätietoa kumppanitapahtumista löydät OP Helsingin Facebook-sivuilta.