Toimintamme on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti: yhä useampi uusimaalainen pitää pääasiallisena pankkinaan osuuspankkia, asiakaskokemuksemme on hyvällä tasolla ja tulos on erittäin vahva. Olemme panostaneet merkittävästi niin henkilöstöömme kuin palveluumme. 

Erityisesti asuntorahoittajana asemamme on vahvistunut kuluneen vuoden aikana. Joka kymmenes Suomessa otettu asuntolaina on OP Uusimaan rahoittama. 

Meistä jokainen tarvitsee kodin. Asunnon ja kodin hinta voi laskea tai nousta, mutta kotia ei kannata miettiä ainoastaan sijoituskohteena. Tärkeää on asua sen mukaisesti, mikä on itselle kussakin elämäntilanteessa sopivaa. 

OP Uusimaan perustehtävänä on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. 

Vahvan tuloskehityksen myötä jaamme merkittävän osan tuloksesta omistaja-asiakkaillemme. ­Maksamme tänä vuonna kertyvät OP-bonukset 40 prosentilla korotettuna. 

Omistaja-asiakkaanamme hyödyt myös maksuttomista päivittäis­asioin­nin palveluista vuoden 2024 loppuun saakka. 

Olemme vahvasti mukana myös uusimaalaisten elämässä ja arjessa, mahdollistamassa unelmia, kuten 120 vuotta tähänkin saakka. Tuemme lasten ja nuorten liikkumista noin 100 yhteistyöseuran kautta, valmennamme nuorille taloustaitoja sekä opastamme senioreita digitaidoissa. 

Kesätyö OP:n piikkiin -kampanjan myötä mahdollistamme 500 nuorelle kesätyön Uudellamaalla toimivissa yhteisöissä ja seuroissa. Aloitimme viime vuonna näiden lisäksi myös lasten ja nuorten sairauksien tutkimustyön tukemisen ja olemme mukana luonnon monimuotoisuutta tukevassa hankkeessa Uudellamaalla.

Olli Lehtilän haastattelu on julkaistu OP Uusimaan asumisen teemalehdessä maaliskuussa 2024.