Joko perinteinen hotelliaamiainen toistaa itseään? Ota kaikki irti kotimaan matkailusta ja majoitu tällä kertaa hieman erilaisemmassa ympäristössä.

Elämys Ämmi, Sauvo

Miltä tuntuisi yöpyä satumajassa metsän keskellä ja syödä lähiruokaa idyllisessä ympäristössä? Se on mahdollista Elämys Ämmissä, Sauvossa. Elämys Ämmi tarjoaa pehmeiden arvojen majoitusta. Voit valita yövytkö huoneessa päärakennuksessa, teltassa puussa vai vietätkö yösi veikeässä satumajassa. Elämys Ämmi on myös vastuullisen matkailijan valinta, sillä se on toinen majoitusliike Suomessa, jolle on myönnetty EU:n ympäristömerkki.

Elämys Ämmin satumaja
Elämys Ämmin veikeät satumajat ovat kuin suoraan saduista.

Yövy puumajassa

Järvinäkymä, luonto ympärillä ja pehmeä sänky – miltä kuulostaa? Emmes Retreatissa Alavetelissä voit yöpyä puumajassa keskellä luonnonmaisemaa. Vaihtoehtona on myös majoittua puussa roikkuvassa teltassa. Emmes Retreat tarjoaa asiakkaille retriittejä, kursseja, luontoelämyksiä sekä hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Emmes Retreatin puumaja
Emmes Retreatin puumajat sijaitsevat luonnon keskellä järven rannalla.

Lintulan Pikkukodit, Naantali

Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitsevat Lintulan Pikkukodit ovat vanhoja puutaloja, joissa on keskiaikainen pihapiiri ja hienot näköalat. Ilmastoidut uniikit huoneet voi varata vaikka viikoksi. Jokaisella huoneella on erillinen sisäänkäynti ja parkkipaikka. Lähellä sijaitsee Naantalin rantaravintolat sekä Muumimaailma.

Tertin Kartano, Mikkeli

Unelmoitko kartanonrouvan elämästä? Maista pala kartanoelämää Mikkelissä Tertin Kartanolla. Kartanolla voit majoittua pihapiirin vanhassa aitassa, jossa on kuusi hotellitason huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma veranta rauhalliselle harjupellolle. Kesällä majoitukseen kuuluu illallinen kartanoravintolassa ja toki maittava aamiainen, jossa on käytetty hyödyksi lähiruokaa. Tertin Kartanolla toimii myös puutarhakahvila, kartanoravintola, herkkukauppa ja pihamailla on upea puutarha.

Tertin kartanon huone
Tertin kartanon huoneet ovat täysin remontoituja, mutta ihanan romanttisia.

Pikisaari Guesthouse, Oulu

Vanha puutalo Oulun kupeessa, Pikisaari Guesthouse, tarjoaa suloisia majoitustiloja. Erilliset huoneet, yhteinen oleskelutila, sauna ja ilmainen parkkipaikka ovat tämän idyllisen puutalon etuja.

Isokarin majakkasaari, Uudenkaupungin ulkosaaristo

Merituuli, majakka ja kauniit auringonlaskut – Isokarin majakkasaarella voit kokea nämä kaikki. Isokarin majakkasaari kuuluu eteläisen Selkämeren kansallispuistoon ja sinne pääsee Uudestakaupungista Varsinais-Suomesta. Saaren keskellä kohoaa 49,4 metrinen majakka, joka valmistui vuona 1833. Saarella voi yöpyä Majakkamestarin talossa sekä pihatuvassa tai varata saaren luotsituvan.

Tuhannen Tarinan Talo, Kannuskosken kylä

Maatilamatkailu sopii niille, jotka haluavat nauttia luonnosta, elää rennosti ja ehkä ruokkia hieman lampaitakin. Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kannuskosken kylässä Kouvolan ja Lappeenrannan välimaastossa. Voit valita nukutko aitassa, perhehuoneessa tai huoneistossa. Tuhannen Tarinan Talo tarjoaa erilaisia saunoja, aktiviteetteja sekä siellä voi järjestää juhlia. Kotieläinpiha pitää perheen pienimmät tyytyväisinä.

Tiesithän, että Pohjola Vakuutuksen jatkuva matkavakuutus turvaa sinut ja matkatavarasi myös Suomessa ja kotimaan matkoillasi.

Lue myös:

Salaiset paratiisit – nämä ovat Suomen upeimmat hiekkarannat, joilla ei ole ruuhkaa

Vastuullinen matkailu kotimaassa – 5 esimerkkiä