Kirjaudu sisään

Kirjaudu OP-mobiiliin Mobiiliavaimella (tai sormenjäljellä, jos olet ottanut sormenjälkitunnistuksen käyttöön). Valitse Uusi maksu.

Maksa lasku Siirto-maksulla

Kirjoita kenttään maksun saajan puhelinnumero. Mikäli maksun saajan puhelinnumero on tallennettu laitteesi yhteystietoihin, voit kirjoittaa pelkän nimen.

Siirto-maksu on mahdollinen kaikkien pankkien asiakkaille, kunhan maksun saajalla on käytössään OP-mobiili, Pivo-sovellus tai Nordea Siirto -sovellus.

Maksa tilinumerolla

Perinteinen, tuttu tapa maksaa laskuja. Toimii, jos tiedät maksun saajan tilinumeron ja nimen.

Maksa lasku käyttäen viivakoodia

Ota kännykkä tai tabletti käteen vaakasuoraan asentoon ja osoita laitteen kameralla paperisen laskun tai tietokoneen näytölle avatun sähköpostissa tulleen laskun viivakoodia. OP-mobiili poimii maksun tiedot automaattisesti. Tarkasta kuitenkin tiedot ennen kuin hyväksyt laskun maksuun.

Käytä hyväksi maksupohjaa

Kun tallennat usein maksettavien laskujen vastaanottajatiedot maksupohjaan, niin sinun ei tarvitse näpytellä tilinumeroa ja vastaanottajatietoja erikseen. Tarkista ja tarvittaessa muokkaa valitun maksupohjan viitenumeroa tai viestiä, eräpäivää ja maksua.

Vastaanota E-laskuja - et tarvitse enää paperilaskuja

Kun tilaat laskut e-laskuna paperilaskun sijaan, saat maksun tiedot suoraan op.fi-palveluun. Itse asiassa se on kaikkein helpoin tapa maksaa laskuja, sillä sinun ei tarvitse näppäillä itse mitään tietoja vaan riittää, että hyväksyt maksut. Lisäksi laskun tiedot ovat varmasti oikein. Voit halutessasi hyväksyä maksut myös automaattisesti.

E-laskuja lähettävät tahot löydät OP-mobiiliin avautuvasta hakukentästä nimen, Y-tunnuksen tai tilinumeron perusteella. OP-mobiili opastaa sinua eteenpäin e-laskun tilauspolulla.

Hyväksy lasku maksettavaksi hyväksy -painikkeesta (alalaidassa).
Jos haluat muokata e-laskun tietoja, voit painaa haluamasi laskun aktiiviseksi ja painaa kynän kuvaa oikealta.
Uusi e-laskuja voi tilata kohdasta Tilaa ja hallitse e-laskuja.