Apunasi on aina osaavin asiantuntija.

- Paikallisuus, helppo tavoitettavuus ja kaikkien pankki- ja vakuutusasioiden hoituminen samalla kertaa on asia, jota moni pienyrittäjä arvostaa, toteaa asiakkuusasiantuntija Henna Nokelainen OP Etelä-Karjalasta.

Asiantuntijamme tavoitat helpoiten sähköpostitse etela-karjalan.yrityspalvelut@op.fi tai puhelimitse. Koko henkilökuntamme, muun muassa koko yrityspankin asiantuntijoiden yhteystiedot, löydät op.fi/etela-karjala -sivultamme.

Vahvasti paikallinen

Olemme Etelä-Karjalan suurin yrityspankki ja panostamme osaamiseen yritysasioiden hoitamisessa. Syksyllä OP Parikkala ja OP Simpele yhdistyivät OP Etelä-Karjalaan, joten nyt palvelemme entistä laajemmin: Lappeenrannassa, Imatralla, Parikkalassa ja Simpeleellä, kertoo Henna Nokelainen.

Paikallisuus on OP Etelä-Karjalan vahvuus, sillä olemme mukana vahvasti maakunnan elämänmenossa ja tunnemme omat asiakkaamme sekä Etelä-Karjalan erityispiirteet. Meiltä saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat finanssipalvelut. Rakennamme palveluistamme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden, joka sopii yrityksesi koko elinkaaren ajan.

Ollaan yhteydessä!

OP Etelä-Karjala
Yritysten palvelut 0100 05151
sähköposti: etela-karjalan.yrityspalvelut@op.fi
op.fi/etela-karjala
op.fi/onnistujat