Eteläkarjalaiset yrittäjät ovat tulleet vuosien varrella Paula Arminen-Peltoselle tutuiksi ja sydäntä lähelle. Paula on vastannut OP Etelä-Karjalassa yritysasiakkaiden palveluista ja sen myötä tiivis yhteistyö yrittäjien kanssa on ollut antoisaa ja mielenkiintoista. Uudet työtehtävät kuitenkin odottavat Paulaa.

Toukokuun alusta vastaan pankkimme henkilöasiakkaiden palveluista ja työtäni yrityspankissa tulee jatkamaan Leo-Petteri Nevalainen. On ollut ilo tehdä yhteistyötä yrittäjien kanssa ja vaikka siirrynkin eri tehtäviin, tapaamme varmasti eri yhteyksissä jatkossakin, Paula kertoo.

Paikallisuus on OP Etelä Karjalan vahvuus ja osuustoiminnallisena yrityksenä olemme mukana vahvasti maakunnan elämänmenossa. Tunnemme omat asiakkaamme sekä Etelä-Karjalan erityispiirteet. Menestyminen yhdessä asiakkaiden kanssa antaa suunnan ja vauhdin toiminnallemme ja palveluiden kehittämiselle jatkossakin, Paula toteaa.

On hienoa päästä jatkamaan Paulan työtä yritysasiakkaittemme parissa. Yrityspankkimme on Etelä-Karjalan suurin ja meillä on vahva osaaminen, josta haluamme teidän yrittäjien hyötyvän. Palvelemme Lappeenrannassa ja Imatralla ja olemme tavattavissa niin kasvokkain kuin verkon kautta, Leo-Petteri Nevalainen kertoo. Löydät henkilökuntamme tutut kasvot ja yhteystiedot nyt myös op.fi/etela-karjala -sivuiltamme.

Tulemme varmasti tapaamaan jatkossa, joten ollaan yhteydessä ja tullaan tutuiksi!

Sovi tapaamisesta OP Etelä-Karjala: Yritysten palvelut 0100 05151; etela-karjalan.yrityspalvelut@op.fi tai www.op.fi/etela-karjala

OP Etelä-Karjalan ammattilaiset ovat käytettävissä yrityksen perustamiseen, omistajanvaihdokseen ja investointeihin liittyvissä asioissa. Meiltä löytyy saman katon alta laajat palvelut niin maksuliikkeestä, rahoituksesta, varainhoidosta kuin vakuutuksista. Tarjoamme myös edistykselliset yritysten verkko- ja mobiilipalvelut.