Yllättävät elämän käännekohdat tai uusi alku saavat meidät pohtimaan eri ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Pankin valinta tai mahdollinen vaihto voi tällöin olla ratkaisevassa roolissa. Oman arjen ja talouden sopeuttaminen epävarmassa ja muuttuvassa maailmantilanteessa mietityttää nyt monia meistä.

Inflaatio sekä elinkustannusten ja korkojen nousu vaikuttavat tällä hetkellä meidän jokaiseen elämään. Myös tuleva korontarkistus tai mahdollinen yllättävä hankinta ja näistä selviytyminen voi huolettaa.

Kun kilpailutat asuntolainan, tee vertailu huolella. Kannattaa selvittää kokonaisasiakkuuden hyödyt ja muiden tarjottujen palveluiden sisältö.

Kilpailuttaessasi lainoja, vertailu kannattaa tehdä huolella. Halvin lainatarjous ei ole välttämättä aina sinulle itsellesi paras vaihtoehto. Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Tehtävämme on huolehtia, että taloutesi kestää ja se tuottaa sinulle turvallisuutta ja onnellisuutta kaikkina aikoina.

Juuri sinulle sopiva asuntolaina

Asiantuntijamme selvittävät kanssasi tarpeesi ja toiveesi, jonka jälkeen rahoitusratkaisu hiotaan juuri sinulle sopivaksi. Teemme sinulle myös ehdotuksen, kuinka voit turvata taloutesi pitkällä laina-ajalla. Lainanottoon liittyviin riskeihin voi varautua, eikä niihin tarvitse ajautua. Neuvottelussa laadimme kokonaisvaltaisen ratkaisun pankkiasioidesi sujuvaan hoitoon.

Nopea paikallinen päätöksenteko

Lainahakemuksen tehtyäsi saat yhteydenoton meiltä OP Päijät-Hämeestä kahden pankkipäivän sisällä. Joissain tapauksissa saat alustavan tarjouksen jo ennen yhteydenottoamme. Siitä näet, kuinka paljon voisit saada lainaa, jos lainalle on pankin hyväksymät vakuudet. Kun olemme yhdessä keskustelleet hankkeestasi, saat rahoituspäätöksen nopeasti hankkeen suuruudesta huolimatta. OP Päijät-Häme on paikallinen kotimainen pankki, jonka ylin johto tekee päätökset Lahdessa. 

Saat meiltä kaikki asunnonvaihtajan palvelut

Meiltä saat kaikki asunnon vaihtajan tärkeimmät palvelut yhdestä paikasta: osuuspankin asuntolainan, päivittäispalveluiden, säästämisen ja sijoittamisen palveluiden lisäksi OP Kodin kiinteistönvälityksen sekä Pohjolan vakuutukset. Olemme asiakkaidemme omistama yritys ja tehtävämme on tuottaa hyötyä omistaja-asiakkaillemme. Asioidessasi meillä OP Päijät-Hämeessä huolehdimme koko palvelukokonaisuudestasi.

Tavoitat meidät helposti

Paikallisena pankkina olemme lähellä sinua kaikissa elämäsi tilanteissa. Haluamme kohdata sinut missä ja milloin sinulle parhaiten sopii - verkossa, puhelimessa tai konttorissa.

Tee haaveistasi totta!

Voit hakea asuntolainaa kätevästi verkossa. Näin asuntolainan hakeminen etenee:

1. Aloita täyttämällä lainahakemus verkossa

Jos haet lainaa yhdessä toisen kanssa, kerro siitä hakemuksella. Kun olet lähettänyt hakemuksen, toinen hakija voi hyväksyä sen yllä olevan linkin kautta.

2. Olemme sinuun yhteydessä

Asiantuntijamme käy kanssasi läpi muun muassa lainalle tarvittavat vakuudet. Joissain tapauksissa saat alustavan tarjouksen jo ennen yhteydenottoamme. Siitä näet, kuinka paljon voisit saada lainaa, jos lainalle on pankin hyväksymät vakuudet.

3. Kerro meille, kun löydät sopivan asunnon

Käymme valitsemasi asunnon tiedot läpi ja varmistamme, että se käy lainan vakuudeksi.

4. Saat pankkia sitovan lainatarjouksen ja voit tehdä ostotarjouksen asunnosta

Hyödyllisiä linkkejä:

Tee asuntolainahakemus

Suunnittele asuntolainaasi asuntolainalaskurilla 

Tutustu ensiasunnon ostajan oppaaseen 

Lue lisää asuntolainan vakuuksista