Vuokravälityksen kuumin sesonki lähenee, kun kesä alkaa tehdä tuloaan. Kuopio on yliopistokaupunki, ja opiskelijoiden valintakokeiden selvitessä vuokra-asunnoille on todella paljon kysyntää. Erityisen suosittuja ovat yksiöt ja pienet kaksiot, mutta myös kimppakämpäksi soveltuvat isommat asunnot herättävät kiinnostusta. Opiskelijat eivät ole ainoa kohderyhmä, sillä vuokra-asuminen on viime vuosien aikana kasvattanut suosiotaan yleisesti. Vuokralla asuminen on joustavaa ja sallii elämäntilanteiden muutokset, ja toisaalta vuokra-asunto on yhtä lailla oma koti siinä missä omistusasuntokin.

OP Koti Vuokravälitys sopii henkilölle, joka haluaa ulkoistaa asuntonsa vuokrausprosessin ammattilaiselle. Palvelemme niin suuremman kokonaisuuden omistavia asuntosijoittajia, yhden asunnon vuokraavia yksityishenkilöitä kuin yrityksiä, yhteisöitä ja säätiöitä. Toimimme pääsääntöisesti Kuopion alueella.

Lähdemme liikkeelle käymällä paikan päällä tekemässä vuokra-arvion sekä ottamassa laadukkaat markkinointikuvat. Asuntoa markkinoidaan laajasti Oikotie.fi- ja Vuokraovi.com -portaaleissa sekä omilla verkkosivuillamme op-koti.fi. Vastaanotamme vuokralaishakijoiden yhteydenotot, järjestämme kohteisiin esittelyt, haastattelemme hakijat ja tarkistamme luottotiedot. Vuokranantaja tekee luonnollisesti itse parhaan päätöksen vuokralaisehdokkaiden väliltä. Kun sopiva vuokralainen on löytynyt, laadimme vuokrasopimuksen. Ennen avainten luovutusta tarkistamme, että vuokralainen on maksanut vakuuden sekä ottanut kotivakuutuksen. Lisäksi ohjeistamme vuokralaisen vuokrasuhdetta varten ja ilmoitamme vuokralaisvaihdoksesta isännöitsijälle.

OP Koti Vuokravälityksen kustannukset ovat asunnon 1 kk:n vuokra + alv 24%. Lisäksi perimme toteutuneet asiakirjakulut kuten isännöitsijäntodistuksen hankintakulun. Palkkio on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat -100 euron alennuksen välityspalkkiosta (tarjous voimassa toistaiseksi) ja OP-bonuksia voidaan käyttää lopun välityspalkkion maksuun.

Ota yhteyttä, niin laitetaan asuntosi tuottamaan vuokratuottoa!

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Mariia Ikonen Vuokravälittäjä, LKV, LVV

puh. 050 302 7486, mariia.ikonen(@)op.fi

OP Koti

OP Koti Kuopio

Tutustu OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiden etuihin