Viime vuonna suurmenestyksen saanut lasten Hippo-suunnistuskoulu jatkuu. Kuten viime vuonna suunnistuskouluun saa osallistua koko muukin perhe. On suotavaa, että huoltaja on pienimpien suunnistajien mukana metsässä.

Hippokoulussa opetellaan suunnistuksen perusasioita leikinomaisin harjoittein. Jokaisella kerralla ennen metsään lähtöä leikitään tai pelataan ja sen jälkeen tehdään varsinainen harjoitus. Hippoilijat jaetaan ikäryhmiin ja ohjaajat pitävät huolta, että kaikki selviävät harjoitteista.

Leena Kukkonen ja joukko 10-11-vuotiaita valmiina Hippo-suunnistuskoulun oppeihin.

Iisalmen Visan suunnistajat vetävät suunnistuskoulun tänä vuonna viitenä keskiviikkoiltana. 18.5. ja 25.5. opetellaan kartanmerkkejä ja kartan hahmottamista Mansikkaniemellä. 1.6. ja 8.6. Varikolla harjoitellaan reitinvalintaa karttaretkellä ja erilaisilla radoilla. Viimeinen kerta palkintojenjakoineen pidetään 15.6. Paloisvuorella.

Hippo-suunnistuskoulussa 2021 oli mukana reippaat Iida Lyyra ja Unna Ryynänen.

Hippo-suunnistuskoulusta peritään pieni maksu ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät Iisalmen Visan nettisivuilta ja Facebookista. Hippo-suunnistuskoulu toteutetaan yhdessä Pohjois-Savon Osuuspankin kanssa ja voimassa olevat turvallisuusohjeet otetaan huomioon harjoituksissa. 

Tule mukaan! Hippo-koulussa tavataan!

Lue lisää:

Hippo-suunnistuskoulu

Tutustu uudistettuun Hippo.fi -sivustoon

Iisalmen Visa