1. En ole Pohjola Vakuutuksen asiakas.

Olet silti tervetullut Pohjola Sairaalaan hoitoon. Voit maksaa hoitosi ensin itse ja hakea sen jälkeen korvausta omalta vakuutusyhtiöltäsi. Mahdollisiin kalliimpiin tutkimuksiin tai toimenpiteisiin voimme hakea puolestasi maksusitoumusta vakuutusyhtiöstäsi. Meille voit tulla hoitoon myös ilman vakuutusta ja maksaa hoitosi omalla rahalla.

2. Pohjola Sairaala hoitaa vain urheiluvammoja, minulla on pitkäaikaisempi rasitusvamma olkapäässä.

Pohjola Sairaalaan ovat tervetulleita kuntoilijat, ei-kuntoilijat ja tapaturmissa loukkaantuneet asiakkaat. Lääkärin vastaanotolle pääsee ilman viikkojen odottelua. Palveluista löytyvät kaikki ortopediaa, käsikirurgiaa sekä urheiluvammoja tukevat erikoisalat, kuten fysiatria, neurokirurgia ja neurologia. Sairaalasta saat avun myös kuntoukseen ja kivunhoitoon

3. Maksan hoidon itse. En ole minkään vakuutusyhtiön asiakas ja minua epäilyttää hankkia hoitoa vakuutusyhtiön sairaalasta.

Meille voi kuka tahansa tulla hoitoon ja maksaa omalla rahalla, sinulla ei tarvitse olla vakuutustakaan.

4. Mursin käteni lomamatkalla sattuneessa onnettomuudessa. Käsi kipsattiin lomakohteessa, mutta olen huolissani sen kuntoutumisesta. Palasin jo kotiin Suomeen, enkä tiedä, miten nyt kannattaisi toimia?

Pohjola Sairaalassa pääset ortopedin vastaanotolle ilman viikkojen odottelua. Erityisesti tapaturman jälkeen kannattaa jo oman mielenrauhankin takia käydä varmistamassa, että paraneminen on lähtenyt hyvään vauhtiin. Jos sinulla on matkavakuutus, se todennäköisesti korvaa jatkohoidon Suomessa.

5. Polvi rusahti viikonloppuna. Mutta eihän viikonloppuna pääse röntgeniin tai leikkaukseen?

Hoitoon kannattaa tulla heti viikonlopun aikana, jotta hoitopolun suunnittelu saadaan käyntiin. Viikonloppuisin päivystävät lääkärit tekevät tarvittavat tutkimukset, joihin kuuluvat myös röntgen- ja magneettikuvaukset. Leikkauksia tehdään vain arkipäivisin.

6. Meidän firmassa on hyvä työterveys, sen kautta saan varmasti parasta mahdollista hoitoa.

Joskus työterveydestä joudutaan ohjaamaan esimerkiksi ortopedista osaamista tarvitsevat potilaat muualle hoitoon, joko julkiselle tai yksityiselle sektorille. Pohjola Sairaalassa pääset suoraan tuki- ja liikuntaelinsairauksiin ja vammoihin erikoistuneen ammattilaisen hoitoon, saat diagnoosin ja mahdollinen leikkauskin onnistuu nopeasti.

Pohjola Sairaalassa tarjotaan parasta mahdollista tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ja vammojen hoitoa, kuntoutusta sekä kivun hoitoa. Sairaalan kaikissa toimipisteissä on toimenpiteen yhteydessä mahdollisuus yöpyä ammattihenkilöstön valvonnassa. Pohjola Sairaala palvelee Kuopion lisäksi Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Tutustu Pohjola Sairaalan palveluihin

Pohjola Sairaala Kuopio

Terveysvakuutus, Pohjola Vakuutus

OP Pohjois-Savo