Pankki- ja vakuutusasiat hoituvat kasvotusten sekä mobiilissa

Säisien perheen viimeisin kohtaaminen pankin kanssa liittyi vakuutuksiin, kun perheellä tuli tarve uusille vakuutuksille ja jo olemassa olevien vakuutusten päivittämiselle. Perheelle on tärkeää, että konttorilla tapahtuvien tapaamisten lisäksi kaikki pankki- ja vakuutusasiat hoituvat nopeasti ja sujuvasti verkossa sekä mobiililaitteella, muutamalla älypuhelimen tai tabletin näytön hipaisulla.

-Kyllä asiakkuudessa on todella tärkeää toimivat ja nykyaikaiset mobiilipalvelut. Nykyään tuntuu, että hoidetaan niin paljon pankkiasioita tuolla mobiilissa. Meille on tärkeää, että ne toimivat koko ajan hyvin, Tatu Säisä toteaa.

Yhden sisäänkirjautumisen ja samojen tunnuksien takana ovat tilit, vakuutukset sekä muut palvelut, eikä perheen tarvitse asioida useassa eri paikassa.

-Se helpottaa erittäin paljon pankkiasiointia mobiilissa sekä tietokoneen kautta verkossa, Jonna Säisä kertoo.

Omistaja-asiakkaana keskittäminen kerryttää etuja koko perheelle

Säisien nelihenkiselle perheelle kertyy useampia vakuutuksia sekä pankkipalveluita. Tatu ja Jonna korostavat, että keskittämällä perheen kaikki palvelut OPlle, he ovat saaneet hyvää ja joustavaa palvelua. Lisäksi asiointi on helppoa ja nopeaa kaikissa pankin palvelukanavissa.

Omistaja-asiakkaana perhe saa rahan arvoisia etuja sekä alennuksia. Edut näkyvät konkreettisesti OP-bonuksina, joita perhe voi hyödyntää vakuutusten maksamiseen sekä pankkipalvelumaksuihin.

Säisät ovat kokeneet keskittämisen erittäin tärkeäksi pankin asiakkuudessa.

-Meidän taloudessa keskittäjän edut ovat aika tuntuvia. Pankkiasioinnista saa OP-bonuksia, joita voi sitten hyödyntää vakuutusten maksuun. Se on ihan tuntuva etu, Jonna toteaa.

Omistaja-asiakkuuden tuomat edut näkyvät koko perheen pankkitilillä ja sijoituksena tulevaisuuteen, sillä myös perheen 7-vuotias tytär on omistaja-asiakas.

-Kun meidän tytärkin on omistaja-asiakas, se kerryttää koko perheen bonuksia paremmin, kun saadaan useampi henkilö kerryttämään niitä, Tatu kuvailee.

Unelma omakotitalosta toteutuu

Vauhdikkaan perheen arjessa ja perheen kasvaessa Säisien entinen koti alkoi jäädä pieneksi. Esiin nousi ajatus entisen rivitalon myymisestä ja oman omakotitalon ostamisesta, jotta koko perheelle olisi riittävästi tilaa. Sopivan kohteen löydyttyä alkoi asuntolainan kilpailuttaminen, ja OPn tarjous nousi hyväksi vaihtoehdoksi.

-Silloin pari vuotta sitten, kun tilan tarvetta alkoi tulla lisää, omakotitalon ostaminen rupesi kiinnostamaan. Onneksi löytyi tällainen talo, ja Osuuspankki auttoi siinä, että pääsimme toteuttamaan unelmamme, Tatu kertoo.

Kasvokkaisten tapaamisten aikana pankissa tehtiin yhdessä laskemia, joissa katsottiin esimerkiksi sopivaa lainan lyhennyserää sekä hahmoteltiin perheen nykyinen taloudellinen tilanne. Kattavan nykytilanteen katsauksen jälkeen varmistui tunne siitä, että omakotitalon ostaminen on täysin mahdollista. Lisäksi tuleva koti kaipasi remonttia, joten lainaan laskettiin myös varaa uuden kodin ehostamiselle, jotta perhe sai remontoida kodin mieleisekseen.

Pääsiäisenä 2016 Säisien perhe muutti uuteen kotiin, ja nyt he ovat asuneet talossaan yli kaksi vuotta. Asuntolainan hakuprosessi hoitui Tatun mielestä nopeasti ja vaivattomasti sekä kasvokkain että sähköpostin välityksellä. Tiedonkulku oli jouhevaa. Perhe tiesi koko ajan, missä vaiheessa asuntolainan hakuprosessia oltiin menossa. He saivat tarvittaessa vaikuttaa myös aikatauluihin.

-Helppo oli asioida, Jonna tiivistää.

Omakotitalo on palvellut Säisien perhettä erinomaisesti ja tilaa on sopivasti koko perheelle. Perheen yhdeksän kuukauden ikäinen tytär nukkuu päiväunet talon puisella terassilla isosiskon leikkiessä takapihalla leikkimökissään. Illalla perhe piipahtaa usein mökillä tai läheisellä uimarannalla, joka sijaitsee sopivasti kävelymatkan päässä.

Kir