Tässä hetkessä tuntuu tärkeältä muistuttaa tanssin keinoin, että maailmassa on yhä muutakin kuin pandemia, kertoo Kuopio Tanssii ja Soin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku.

On ilo ja helpotus kohdata yleisö sekä esiintyjät pitkän tauon jälkeen kommentoi Kuopio Tanssii ja Soin uusi toiminnanjohtaja Johanna Rajamäki.

Tapahtuma jakautuu useampaan ajankohtaan ja kaikki esitykset järjestetään terveysturvallisesti.

Kreikkalaisen Andonis Foniadakis Dance Companyn uutuusteos Salema Revisited tulee Kuopioon marraskuussa ja Pohjoismainen ensi-ilta sekä esitykset ovat 10. ja 11.11. klo 19, Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämöllä.

Uutuusteos on luotu kymmenelle tanssijalle & viidelle muusikolle ja se juhlii liikkeen vimmalla, kauneudella sekä mystisyydellä. Kreetalla tanssi ja musiikki ovat erottamaton osa elämää ja teos on matka kreetalaiseen sielunmaisemaan, jossa traditio sulautuu osaksi nykytaidetta sekä Andonis Foniadakiksen rikasta ja fyysisitä koreografista kieltä.

Esitykseen on etuhintaiset liput pankin omista-asiakkaille; 30 €/lippu (normaalihinta 50 €). Etuhintaiset liput myynnissä OP-mobiilin kautta.

Lisäksi marraskuussa Kuopioon saapuvat amerikkalaiset nykystepin tähdet Caleb Teicher & Nic Gareiss. Heidän teoksensa Caleb & Nic nähdään 19. ja 20.11. ja se on äänen, liikkeen ja kehollisen yhteisymmärryksen lumoava liitto.

Suosittu Genelec-Gaala toteutuu marraskuussa 20. ja 21.11. klo 18 ja siellä nähdään ja kuullaan mm. flamencotaiteilija Patricia Guerrero muusikkoineen, Genelecin Brand Artist, kontrabasisti Juho Martikaisen ja amerikkalaisen nykystepin tähden Caleb Teicherin yhteisesiintyminen. Mukana myös Suomen Kansallisbaletin tanssijat Linda Haakana Michal Krcmar ja Tuukka Piitulainen.

Lue lisää:

Kuopio Tanssii ja Soin esityksistä

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiden edut

Siirry OP Pohjois-Savon verkkosivuille