”Haluamme olla myymälän historian arvoisia ja kunnioittaa perinteitä. Meiltä on moni käynyt ostamassa esimerkiksi kihla- tai vihkisormuksen, ja haluamme olla edelleen ykköspaikka Kuopiossa. Tämän päivän kilpailussa meiltä saa laadukkaan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan”, yrittäjä Petri Mielonen toteaa.

Petri Mielonen päätyi yrittäjäksi osittain sattumusten kautta. Taustalla on ollut myös sukulaisten omistama kultasepän liike, jossa hän työskenteli nuoresta asti.

Nykypäivän yrittäjän arjessa Mielonen kokee, että asiakkaan ja yrityksen välinen luottamus on erityisen tärkeää. Hän toteaa, että sama luottamus pätee myös pankkitoiminnassa. Perinteikäs Puustjärven kello ja kulta -liike on OPn yritysasiakas.

”Osuuspankki on ollut hyvä kumppani meille. Aina se mitä on tarvinnut, on onnistunut. Helppo neuvotella, mukavat ihmiset ja hyvä palvelu”, Mielonen kuvaa yrityksensä asiointia pankin kanssa.

”Nykyään tarvitsee todella harvoin pankissa käydä, sillä palvelu on tehty niin sujuvaksi ja helpoksi”, hän jatkaa.

Mielonen kokee tärkeäksi verkostoitumisen ja yhteistyön pankin kanssa. Juhlavuoden kunniaksi OPn omistaja-asiakkaat saavat -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Edun voi hyödyntää Puustjärven kello ja kulta -liikkeessä käyttämällä edun Pivo-sovelluksessa tai näyttämällä omistaja-asiakkuuteen oikeuttavan tunnuksen pankkikortista, tai verkkokaupassa www.puustjarvi.fi etukoodilla 'osuuspankki'. Etu on voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

Outi Niskanen