-Naisten lentopallopeleissä yleisölle on luvassa taitoa ja kovuutta, mutta kuitenkin pallonopeuden ollessa hieman hitaampi myös pidempiä palloralleja, jotka vievät yleisön mukanaan ja tuovat tunnetta saliin! Urheilulliset naispelaajat venyvät upeisiin suorituksiin peleissä ja Pohjantien salissa yleisö on lähellä pelikenttää melkein venymässä pelaajien kanssa kentälle. Peleissä käy paljon lapsiperheitä, mutta myös lajikonkareita. Opiskelijoille on myös etuhinnat peleissä ja he käyvät vilkkaasti pelitapahtumissamme, Puijo Wolleyn toiminnanjohtaja Niina Pirskanen kertoo.

-Naisten peleissä ottelutapahtuman aikataulu on tiivis, mutta toisen erätauon pidemmälle tauolle on yleisölle varattu monipuoliset kahviotarjoilut, perinteistä grillimakkaraa myöten. Joukkueella on fanituotteita myynnissä myös peleissä. Peleissämme on myös satsattu hyvään musiikkiin ja kuulutukseen, Pirskanen suosittelee.

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat pääsevät tänä vuonna seuraamaan peliä omistaja-asiakkaan etuhinnalla su 4.3. klo 16, kun PuWo kohtaa RaIskun Pohjantien koululla. Peliin pääsee kaksi omistaja-asiakasta yhden hinnalle ja lippuja saa ovelta.

Edustusjoukkueen lisäksi Puijo Wolley Juniorit liikuttaa kuopiolaisia junioreja ja lentopalloa harrastavia aikuisia. Seurassa on 201 jäsentä, joista noin 2/3 on alle 18-vuotiaita. Lajina lentopallo kehittää monipuolisesti koordinaatiota, liikkuvuutta sekä taitoa, ja joukkuelajina se tuo lasten ja nuorten elämään paljon ystäviä ja oppia ryhmässä toimimisesta erilaisissa tilanteissa.

-Seuramme järjestää ensi kesänä 7.-10.6.2018 maailman isoimman lasten ja nuorten ulkona pelattavan lentopalloturnauksen, Power Cupin Kuopiossa. Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa ja odotamme Kuopioon 7000 osallistujaa ja kannustusjoukkoineen jopa 10 000 kävijää tapahtumaan. Kuopio on erinomainen paikka tapahtuman järjestämiseen ja hyvä yhteistyö liiton, kaupungin ja kumppaneiden kanssa luo siihen hyvän pohjan, Pirskanen kertoo.

OP Pohjois-Savo tukee koko Pohjois-Savon alueella useita erilaisia urheiluseuroja: edustus- ja juniorijoukkueiden toimintaa monenkirjavissa lajeissa. Paikallisen toimintaympäristön hyvinvoinnin kasvattaminen kuuluu OPn perustehtävään ja urheiluseurojen, kuten Puijo Wolley:n, toiminnan tukeminen tuo positiivista virettä sekä penkkiurheilijoille että harrasteliikkujille.