Oopperatähti Karita Mattila on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman merkittävimmissä konserttitaloissa ja oopperaproduktioissa. Rakastettu laulajatar on edelleen yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa.

Tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan viettävän Karita Mattilan ikoninen ura käynnistyi lähes 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista. Karita Mattilan häikäisevä karisma ja voimakas lavailmaisu etsivät vertaistaan.

Erikoisetu omistaja-asiakkaille 4.9. konserttiin

Kuopiossa Karita Mattilan upeista tulkinnoista saadaan nauttia kahdessa konsertissa: torstaina 3.9. ja perjantaina 4.9. Perjantain konsertti on myös Kuopion Musiikkikeskuksen 35-vuotisjuhlakonsertti. Pankin omistaja-asiakkaat ovat oikeutettuja etuhintaan perjantain 4.9. konserttiin, etuhintaiset liput 40 € (Huom! To 3.9. konsertin liput ja pe 4.9. normaalihintaiset liput: 55 / 45 €).

Etuhintaiset omistaja-asiakkaiden liput voi lunastus Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginteatterin lippukassalta, Kuopio Infosta sekä Kuopion Sokokselta ja muista valtakunnallisen Lippupisteen myyntipisteistä sekä osoitteesta www.lippu.fi. Edun saa esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Lisätietoja konsertista sekä Kuopion kaupunginorkesterin ohjelmistosta osoitteista www.kuopionkaupunginorkesteri.fi sekä www.kuopionmusiikkikeskus.fi

Tutustu Kuopion Musiikkikeskuksen konserttitarjontaan

Lunasta omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput Karita Mattilan konserttiin lippu.fistä

Tutustu muihin OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiden etuihin

Kuva: Marica Rosengard