Tapahtumailtana salin edustalle alkoi kerääntyä perheitä jo hyvissä ajoin ennen elokuvan alkua. Jännitystä oli ilmassa: monelle lapselle tilaisuus oli elokuvakokemus. Elokuvaa seuraamaan oli saapunut perheitä jopa Iisalmesta asti, ja monet perheet löysivät osallistujien joukosta myös tuttuja vanhempia ja lapsia, joiden kanssa vaihdettiin kuulumisia ennen salin ovien avautumista.

Pankinjohtaja Antti-Jussi Pitkälä piti ennen elokuvan alkua lyhyen puheenvuoron, jossa hän kertoi OP Pohjois-Savon yhteisöllisestä roolista sekä pankin tekemästä työstä lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Esimerkkinä tästä tärkeästä tekemisestä hän osti esille koulujen kanssa yhteistyössä tehtävän taloustaitokasvatuksen sekä Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan, joka mahdollistaa kesän 2019 aikana kesätyön 100 nuorelle. Pitkälä kertoi myös koko perheen omistaja-asiakkuuden eduista.

Alkutervehdyksen jälkeen alkoi perhe-elokuva Ihmeiden puisto, jossa kekseliäs päähenkilö June löysi metsään kätketyn huvipuiston. Seikkailu alkoi ja jännitystä riitti salissa loppuun saakka. Lopputekstien alkaessa ja valojen syttyessä lasten ilmeet kertoivat onnistuneesta elokuvakokemuksesta.

Järjestämällä tapahtumia ja tilaisuuksia eri asiakasryhmille pankki on mukana asiakkaiden erilaisissa elämänvaiheissa. Tilaisuus sai erittäin positiivista palautetta ja monet olivat erityisen tyytyväisiä siihen, että OP Pohjois-Savo halusi huomioida lapsiperheet ja järjestää koko perheelle sopivan elämyksen. Muutamat elokuvavieraat naureskelivatkin, että harvemmin lapset olivat näin innokkaasti mukana pankin tilaisuuksissa ja iltaa oli odotettu malttamattomasti. Illan järjestelyistä vanhemmat kiittelivät sekä OP Pohjois-Savon että Finnkinon henkilökuntaa ja lapset vilkuttivat iloisesti ennen salista poistumista.