--On todella hienoa, että Kuopiossa pelataan jälleen lentopallon naisten mestaruusliigaa! Toivomme, että vaikutukset siitä näkyvät positiivisesti lajin vetovoiman kannalta koko maakunnassa ja jopa Itä-Suomessa. Seurassa liiganousu on otettu ilolla vastaan. Liiganousu on vaatinut junioritoimintaan painottuvalta seuralta pitkän projektin: kolme aikaisempaa kevättä olimme jo lähellä ja nyt edellinen kausi toi toivotun paikan Mestaruusliigaan. Itse matka siihen on vaatinut joukkueen ja sen taustan rakentamista ja yhteistyökumppaniverkoston kokoamista. Jokaisella kaudella eri osa-alueet vaativat paljon huomioita ja nyt nuo kaikki ottavat oman harppauksensa pääsarjatasolla. Hyvä pohja aiemmista kausista on ensisijaisen tärkeää seuralle, Puijo Wolleyn toiminnanjohtaja Niina Pirskanen kertoo.

--Joukkueen pelit ovat osoittaneet, että valmius hyvään kehityskaareen sarjanousijana on olemassa: jännitettävää riittää aina kevään pelivaiheisiin asti. Kokoonpano on täynnä potentiaalisia pelaajia, uusia ja seurassa jatkavia. Kaikki ovat peliuran siinä vaiheessa, että liigatason harjoittelu ja pelit kuluvat nyt uralle. Tavoitteena on juurruttaa uudet pelaajat tänne Kuopioon myös tuleville kausille, Pirskanen kertoo Puijo Wolleyn naisten edustusjoukkueesta.

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat pääsevät tänä vuonna seuraamaan peliä omistaja-asiakkaan etuhinnalla la 14.12.2019 klo 17, kun PuWo kohtaa Liigaploki Pihtiputaan Pohjantien koululla. Peliin pääsee kaksi omistaja-asiakasta yhden hinnalla, ja lippuja saa ovelta.

--Tunnelma on paras paikan päällä ja Pohjantiellä peliä seurataan läheltä pelikenttää – yleisö pääsee peliin melkein kirjaimellisesti kiinni. Naislentopallo on myös pääsarjatasolla mukaansa tempaavaa, nähdään näyttäviä hyökkäyksiä, torjuntoja, syöttöjä, ja toisaalta vaiherikkaita pitkiä palloralleja, jotka hengästyttää katsomossakin. Kannattaa tulla ja ottaa kaverikin matkaan! Pirskanen kehottaa.