OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Palvelu on yksinkertainen ja selkokielinen verkkopalvelu, joka huomioi erityisryhmien tarpeet. Sen avulla voi peruspankkiasioita hoitaa matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella ja se mukautuu käytetyn laitteen näytön mukaan. OP Saavutettavaan voi kirjautua samoilla OPn verkkopalvelutunnuksilla kuin muihinkin OPn sähköisiin palveluihin. Palvelu on selkeä ja toimii ilman hiirtä pelkän näppäimistön avulla ja se tukee myös ruudunlukijoita.

Palvelussa on keskeisimmät peruspankkipalvelut. Sillä pystyy hoitamaan maksut ja rahan siirron omalle tilille sekä tarkastelemaan tilejä, tilien saldoja ja tilitapahtumia. OP Saavutettava parantaa mahdollisuuksia kaikille asiakkaille asioida digitaalisissa kanavissa ja lisätä itsenäisen asioinnin kautta arjen sujuvuutta. OP Saavutettavaan voi tutustua osoitteessa saavutettava.op.fi/

Kun haluat palvelut mukaasi kaikkialle, ota käyttöösi OP-mobiili

OP-mobiili on monipuolinen, helppo ja turvallinen tapa hoitaa tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat missä tahansa. OP-mobiililla voit asioida ilman avainlukulistaa aktivoimalla Mobiiliavaimen. Päivittäisen asioinnin lisäksi voit tarkastella lainatietojasi, seurata kertyneitä OP-bonuksiasi, muuttaa Debit- ja Credit-korttisi turvarajoja, tilata uuden avainlukulistan, siirtää rahaa reaaliaikaisesti puhelinnumeroa käyttäen eri Siirto-maksua käyttävien pankkien tilien välillä ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

OP-mobiilista löydät nyt myös paikalliset omistaja-asiakkaiden edut sekä pankin järjestämät tilaisuudet ja tapahtumat.