Yhdistymistä on OP Pohjois-Savossa, OP Leppävirralla ja OP Suonenjoella valmisteltu hyvässä ja yhtenäisessä hengessä. Kaikkien pankkien hallitukset ovat yhtä mieltä siitä, että yhdistyminen on ennen kaikkea asiakkaiden etu. Asiakkaamme kaipaavat kumppaneita omaan talouteensa ja me pankin asiantuntijoina haluamme vastata muuttuneisiin palvelutarpeisiin. Pääosin arkiset pankki- ja vakuutusasiat hoidetaan verkossa, mutta neuvontaan pankkimme asiantuntijat ovat apuna niin vaativammissa kuin arkisemmissakin asioissa. Yhdistyminen vahvistaa entisestään asiantuntijuutta pankissa.

Pankkien yhdistymisen jälkeen uuden OP Pohjois-Savon tase on noin 2,7 miljardia euroa, asiakasliiketoiminta noin 5,1 miljardia euroa ja omat varat 387 miljoonaa euroa. Sillä on 180 työntekijää ja yli 74 000 omistaja-asiakasta.

Yhdessä pääsemme nyt rakentamaan entistä vahvempaa OP Pohjois-Savoa: kolmesta vahvasta pankista muodostuvalla uudella OP Pohjois-Savolla on erinomaiset mahdollisuudet vastata muuttuvan toimintaympäristömme asettamiin haasteisiin. Perustehtävämme mukaisesti jatkamme omistaja-asiakkaidemme ja koko toimialueemme taloudellisen hyvinvoinnin edistämistä.

Yhdessä hyvä tulee.

Kirjoittaja: Seppo Pääkkö

toimitusjohtaja

OP Pohjois-Savo