Kuopion kauppapaikalla pitkä perinne

Kuopion kauppapaikka on perinteinen ja liike on toiminut samalla paikalla lähes 30 vuotta. Myös oma parkkihalli on plussaa. Intersport panostaa etenkin juoksuun, maastohiihtoon, ulkoiluun ja seurakauppaan. Näissä lajeissa liike pyrkii olemaan talousalueen ykkösvaihtoehto. Painopisteistä huolimatta kauppa tarjoaa laajan valikoiman myös muihin lajeihin sekä vapaa-ajan pukeutumiseen.

Henkilökunnan ammattitaito näkyy palvelun laadussa

Kuhmosta kotoisin oleva Milla on aloittanut uransa aikoinaan Kajaanin Intersportista. Tuukka on puolestaan kotoisin Varkaudesta ja hän on aloittanut työuran alun perin Intersport Varkaudessa. Vuosien aikana Milla ja Tuukka ovat työskennelleet pääkaupunkiseudulla eri Intersporteissa, mutta yhteinen taival alkoi vuonna 2008, kun molemmat työskentelivät Tammiston Budget Sportilla.

− Siitä pienen mutkan kautta päädyimme Jyväskylään perustamaan uutta Budget Sporttia vuonna 2011. Saimme oman Intersportin Jyväskylän keskustasta vuonna 2017. Jyväskylän liikepaikassa vuokrasopimus päättyi maaliskuussa 2019, eikä liikettä kannattanut jatkaa Jyväskylän keskustan heikon tilanteen vuoksi. Tämä sinänsä oli onni koska Kuopio on juuri sellainen paikka, jonne haluamme asettua, Milla ja Tuukka kertovat.

Kauppiaspariskunta tykkää harrastaa kaikenlaista liikuntaan liittyvää. Millan harrastuksiin kuuluvat muun muassa crossfit, maastohiihto ja lenkkeily. Tuukan lempilajeja ovat puolestaan golf, jääkiekko ja kuntosali. Tänä kesänä myös pyöräily on noussut yhtenä arkiliikunnan lajina lähes päivittäiseksi.

Henkilökunta ja sen ammattitaito ovat Millan ja Tuukan voimavara, ja tämä myös välittyy asiakaslähtöisessä palvelussa. Intersport Kuopion tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus, rehellisyys, avoimuus, luottamus ja rohkeus. Kauppiaat ovat itsekin mukana päivittäisessä touhussa ja näkyvät myös asiakasrajapinnassa.

− Haluamme luoda muailman parhaan työpaikan ❤, Milla ja Tuukka toteavat.

Omistaja-asiakkaille huippuetu Kuopion Intersportissa

Kuopion Intersport tarjoaa OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille - 10% alennuksen vaatteista ja jalkineista 31.12. saakka ja alennus koskee myös tarjoushintoja. Edun voi käyttää Intersport Kuopion myymälässä tai verkkokaupan Click & Collect -palvelulla.

Tutustu muihin pohjoissavolaisiin juttuihin OP Mediassa

Siirry OP Pohjois-Savon kotisivuille

Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Siirry Intersport Kuopion verkkosivuille

Jenni Tikka

markkinointiasiantuntija

OP Pohjois-Savo