OP Pohjois-Savon väki heittäytyi karnevaalikulkueessa elämään nyt haaveidensa mukaan

OP Pohjois-Savon karnevaalikulkueen osasto ylsi jaetulle ensimmäiselle sijalle Suonenjoen Mansikkakarnevaalien karnevaalikulkueen palkinnonjaossa. OP Pohjois-Savon rekkalavan teemaa innoitti Pohjola Vakuutuksen #EläSe 24H-haaste, joka haastaa meitä kaikkia miettimään, mikä tekemätön juttu jäisi harmittamaan, jos sitä ei voisikaan toteuttaa. Kulkueosaston rekkalava täyttyi pankkilaisten haaveista: osastolla näkyi mm. meloja, kukkaisneito, poliisi, karaokekuningatar, lomailija, metsuri ja golffari.

-Olemme kiitollisia ja iloisia Suonenjoen Mansikkakarnevaalien tunnustuksesta koko kulkueosastomme puolesta! Suonenjoen Mansikkakarnevaalit on hieno yhteisöllinen tapahtuma ja karnevaalikulkueessa on mukava nähdä paikallisten yhdistysten ja yrityksien väkeä. Paikallisena pankkina meillä oli tänäkin vuonna ilo olla mukana kulkueessa ja Mansikkakarnevaalien yhteistyökumppanina – perustehtävämme on luoda hyvinvointia toimialueellemme, kiittelee OP Pohjois-Savon varatoimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen, joka kulkuelavalla nähtiin lomailemassa.

Vuonna 2019 paras kulkueosasto voitti 1000 euroa. Ensimmäisen sijan OP Pohjois-Savon kanssa jakoi Sukikan ringeten C -tytöt, jotka olivat suunnitelleet ja organisoineet kulkueosastonsa itse. OP Pohjois-Savo lahjoittaa oman osuutensa voitosta kokonaisuudessaan Sukikan ringeten C-tyttöjen joukkueelle tunnustuksena hienosta kulkueosastosta.

-Teemme monenlaista yhteistyötä paikallisten urheilu- ja kulttuuriseurojen kanssa – myös Sukika on seurayhteistyökumppanimme, joten on luontevaa tässä yhteydessä tukea ringettetyttöjen joukkueen aktiivisuutta ja mukavaa yhteishenkeä lahjoittamalla palkinto-osuutemme heidän peli-, harjoitus- ja matkakassaan, Vepsäläinen kertoo.

Sukikan ringeten C -tytöt, jotka olivat suunnitelleet ja organisoineet kulkueosastonsa itse.