Syyskuussa asumisen lauantai 15.9. kokoaa yhteen Kuopion, Iisalmen ja Varkauden konttoreille pankin asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneita. Asumisen lauantaista saat ajankohtaista tietoa asumiseen ja asuntorahoitukseen sekä -markkinaan liittyen. Kuulet vinkkejä sisustamiseen ja remontointiin. Tapahtuman aikana on mahdollisuus tutustua uusiin asuntokohteisiin sekä yhteistyökumppaneiden pisteisiin. Asumisen lauantai on kaikille avoin, eikä tilaisuuteen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lokakuussa OP Pohjois-Savo järjestää yhteistyössä OP Ryhmän ja Pohjola Terveyden kanssa Muutoksen lokakuu - terveyden ja hyvinvoinnin illan torstaina 11.10. Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Kuopiossa tapahtuma järjestetään Pohjola Terveyden tiloissa. Samalla on mahdollisuus tutustua Pohjola Terveyden toimintaan ja tiloihin. Tapahtumissa pureudutaan elämäntapamuutokseen, etenkin siihen miksi ”ruuhkavuosien” aikana on äärimmäisen tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Osa puheenvuoroista tulee webinaarina OP Ryhmän pääkonttorista Vallilasta, puhujina mm. Pekka Hyysalo. Mukana paikallisia puheenvuoroja. Ilmoittautuminen tapahtumaan op.fi/pohjois-savo -sivulla 3.10. mennessä.

Marraskuussa teemana on asunto sijoituskohteena. Miten vuokranantaja voi suojata oman omaisuuteensa? Mitä vakuuttaa taloyhtiö ja mitä osakkeen omistaja? Miten vakuutusasioista tulisi sopia vuokralaisen kanssa? Mitä sijoitusasunnon hankinnassa tulisi huomioida? Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksen Asunto sijoituskohteena -tilaisuudessa, joka järjestetään keskiviikkona 14.11. Kuopion, Iisalmen ja Varkauden konttoreilla. Ilmoittautuminen op.fi/pohjois-savo -sivulla 6.11. mennessä.

Tilaisuuksien lisäksi pankin asiantuntijoita voi tavata ja tulla jututtamaan syksyn aikana monissa yhteistyökumppaneiden järjestämissä tapahtumissa ympäri Pohjois-Savoa. Omistaja-asiakkaat pääsevät etuhinnalla useisiin yhteistyökumppaneiden tapahtumiin.

Parhaiten pankin tilaisuuksista pysyy ajan tasalla käymällä pankin verkkosivuilla op.fi/pohjois-savo, josta löytyy tilaisuuden tiedot ja ilmoittautuminen sekä seuraamalla pankkia Facebookissa @OP.pohjoissavo.

Katri Saarelainen

OP Pohjois-Savo