Kaikille avoin OP golf -kilpailu pelataan lauantaina 5.9. Joroisissa Kartanogolfin kentällä. Kesällä 2019 pelattu ensimmäinen OP golf -kilpailu oli onnistunut kokemus. Kentän maltilliset korkeuserot ja lyhyet siirtymät väylältä toiselle tekevät kentän pelaamisesta sujuvaa. Näiden ja klubitalon keskeisen sijainnin ansiosta yhteislähtö onnistuu kentällä erityisen hyvin.

− Pelataan reilussa hengessä ja hyvällä fiiliksellä. Kilpailumuodot on mietitty eritasoisille pelaajille sopiviksi, kertoo Petteri Ruuskanen.

Pelaamisen iloa pelaajien suosittelemalla kentällä

− Golf on yllättävänkin yhteisöllinen laji, mikä on vahvuus meille. Harva tulee ajatelleeksi, miten paljon golf liikuttaa ihmisiä. Kartanogolf on jäsenmäärältään Varkauden alueen suurin urheiluseura. Kauden aikana kentällä kävellään lähes 200 000 kilometriä, kertoo Ruuskanen.

Olipa tavoitteesi pelata kauden paras kilpailu tai nauttia ulkoilusta ja uudesta maisemasta, on OP golf -kilpailu hyvä tapa tutustua Kartanogolfiin.

Päivän ohjelma 5.9.:

klo 8.40 Kilpailuinfo

klo 9.00 OP Pohjois-Savo Open yhteislähdöllä

klo 13.45 Ruokailu

klo 14.15 Golfkilpailun palkintojen jako

OP golf -kilpailussa kilpailusarjoina ovat naisten ja miesten pb sekä paras scratch -tulos. Erikoiskisoina väylällä 7 lähimmäksi lippua ja väylällä 15 pisin drive. Kilpailumaksu Kartanogolfin jäseniltä 10 euroa ja vierailta 48 euroa. OP tarjoaa osallistujille ruokailun.

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 2.9. klo 16 mennessä sähköpostitse info@kartanogolf.fi tai puhelimitse 010 4222 380. Kilpailuun mahtuu 96 pelaajaa. Lisätietoa Kartanogolfin kotisivuilta.

OP:n omistaja-asiakas golf -kilpailu Joroisten Kartanogolfilla la 5.9.

Kartanogolfin kotisivut

OP Pohjois-Savon kotisivut

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiden paikalliset edut

Jenni Tikka

markkinointiasiantuntija

OP Pohjois-Savo