OP Pohjois-Savon Kuopion konttori muuttaa nykyisestä toimitalosta Kuopion torin laidalta Kuopion kaupungintalon taakse Maljalahdenkadulle, jonne valmistuu tässä kuussa uusi konttorikiinteistö. Kassapalvelut avataan uuden konttorikiinteistön viereiseen kiinteistöön, osoitteeseen Puijonkatu 22. Näin pankki palaa osittain juurilleen, sillä Kuopion Osuuspankki toimi 1990-luvun puoliväliin asti kyseisessä kiinteistössä.

- Uusi ja ajanmukainen pankkitalo on osa isompaa kokonaisuutta, joka elävöittää koko Kuopion kaupunkikeskustaa, pankin toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen iloitsee.

Muuttotyöt uuteen konttoriin ovat alkaneet vaiheittain tapahtua marraskuun alusta alkaen ja asiakaspalvelu uusissa tiloissa avataan maanantaina 12. joulukuuta. Uudesta pankkitalosta löytyvät ajanvarauksella säästämisen, sijoittamisen, rahoituksen, varallisuudenhoidon ja yritysasiakkaiden palvelut sekä arjen raha-asioiden palvelut vuoronumerolla sekä ajanvarauksella. Pankkitalossa palvelevat myös Pohjola Vakuutuksen sekä OP Kodin asiantuntijat.

- Uudet toimitilat on toteutettu tulevien vuosikymmenten tarpeita ennakoiden, mikä mahdollistaa niin sujuvan asiakaspalvelun, ajanmukaiset henkilöstön työtilat kuin energia- ja tilatehokkuuden parantamisenkin, Vepsäläinen taustoittaa.

Myös myyntijohtaja Satu Martikainen odottaa kovasti uusia, paremmin palvelevia tiloja, joissa viihtyy niin asiakkaat kuin henkilökuntakin.

- Odotan, että asiakkaiden asiointi sujuu rauhallisissa tiloissa ja asiantuntijat voivat palvella asiakkaita sujuvasti omalla pisteellään – olivat he etänä linjojen päässä tai sitten kasvotusten paikan päällä.

Vepsäläinen odottaa uuden konttorin tuovan enemmän tapaamisia ja kohtaamisia.

- Uuden konttorin tilat ovat suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja kohtaamisiin. Tulemme saamaan niitä aikaisempaa enemmän konttorilla, jota odotan kovasti.

Lue lisää:

Lue lisää pohjoissavolaisia juttuja OP Mediasta

Siirry OP Pohjois-Savon etusivulle