Kun sinulla on OP:n sähköiset palvelut käytössäsi, voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Ota käyttöösi verkkopalvelutunnusten lisäksi OP-mobiili ja aktivoi Mobiiliavain. Näin varmistat asiointisi sujuvuuden ja pysyt ajan tasalla paikallisista omistaja-asiakkaan eduista kesän aikana. Käytössäsi on myös monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, Pivo. Pivon avulla hoidat nopeasti esimerkiksi tilisiirrot ja saat hyödyllistä lisätietoa kulutuksestasi.

Tarkasta myös vakuutusturvasi, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Mitä turvaa sitten voit kesän aikana tarvita – terveysturvaa, matkavakuutusta, eläinvakuutusta, vakuutuksen kesämökille ja kotiin, vakuutuksen veneelle, autolle ja moottoripyörälle, tai muulle omaisuudelle, kuten metsälle. Vakuutuksia on paljon ja helpoiten vakuutusturvan tarkistaminen onnistuu, kun varaat ajan tapaamiseen OP Pohjois-Savon asiantuntijalle joko konttoriin tai puhelimitse Kun vakuutusturva on kunnossa, voi kesästä ja lomasta nauttia rauhallisin mielin.

Kesän aikana tulee usein tehtyä normaalia enemmän hankintoja ja niihin liittyen on hyvä tarkastaa, että korttiasiat ovat kunnossa. Kortin luottorajan tulee olla riittävä, jotta se antaa tarvittaessa joustoa sekä isompiin että pienempiin hankintoihin. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme myös niin sanottua "kahden kortin taktiikkaa". Kun sinulla on käytössäsi sekä OP-Visa että OP-Mastercard, turvaat korttimaksut mahdollisissa kortin häiriö- tai katoamistilanteissa. Erityisesti kesän aikana matkustelevien on hyvä tarkastaa, että lompakosta löytyvät molemmat korttivaihtoehdot.

Suurempiin hankkeisiin ja hankintoihin tarjoamme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, joista varmasti jokainen löytää juuri itselleen sopivan. Näihin kuuluvat esimerkiksi Jousto- ja Täsmäluotto, OP Autorahoitus sekä asunto- ja remonttilainat. Lähes kaikki rahoitusvaihtoehtomme ovat haettavissa helposti ja vaivattomasti OP verkkopalvelun kautta. Lisäksi asiantuntijamme ovat apunasi puhelimitse, konttorissa tai vaikkapa kotisohvalla, jos varaat aikasi verkkoneuvotteluna.

Eino Leinon sanoin, nautitaan kesästä:

Minä kuulen, kuink’ kukkaset kasvavat

ja metsässä puhuvat puut.

Minä luulen, nyt kypsyvät unelmat

ja toivot ja tou’ot muut